fashion week túlsúly fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már nyilvánvaló, hogy nem csak az anorexiás modelleké a jövő: túlsúlyos modellként is lehet a XXI. században érvényesülni.

Rubens valószínűleg semmi vonzót nem talált volna Kate Moss-ban, de ezzel nincs is egyedül. Ma nemcsak csontsoványként lehet érvényesülni: a szép arc, a formás alak és az önbizalom az, ami bárkit hozzásegíthet teste megszeretéséhez - kilótól függetlenül!

LIFE - Az Életmód magazin!
Minden hétköznap 18.00 órakor a LifeNetwork műsorán!


Bencsik Tamara is megnagyobbíttatja a melléthttp://www.life.hu/tested-lelked/20110312-bencsik-tamara-is-megnagyobbittatja-a-mellet.htmlTolvai Reni és Szabó Győző nagy fogyásahttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110304-tolvai-reni-es-szabo-gyozo-nagy-fogyasa.htmlZimány Linda megműttette a melleit!http://www.life.hu/tested-lelked/20110311-zimany-linda-megmuttette-a-melleit.htmlLife.hu fitneszpercek -Pilates Dallos Ágivalhttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110311-lifehu-fitneszpercek-pilates-dallos-agival-3.htmlRágod a körmöd, tekered a hajad? Vigyázz, szorongó vagy!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110310-igy-kezelheto-a-szorongas.htmlTermészetes gyógymódok a leggyakoribb női bajokrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110309-menstruacios-fajdalom-pms-holyaghurut-termeszetes-gyogymodok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.