Így rendezd be a lakásod! - Horoszkópod elárulja

horoszkóp ezotéria lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már a lakberendezési áruházak színes-szagos katalógusai is hidegen hagynak, ahhoz meg pláne nincs kedved, hogy üzletről üzletre zarándokolj a tökéletes kanapé (asztal, szék, csempe...) reményében, olvasd el dizájnhoroszkópunkat, amelyből megtudhatod, milyen színek és stílusok illenek hozzád!

Kos: meleg színek és mécsesek

Mediterrán stílusú, meleg és barátságos lakás - ilyen számodra az ideális otthon, ha a Kos jegyében születtél! Folyamatosan keresed a kalandokat és az izgalmas helyzeteket, ennek ellenére szükséged van egy olyan kuckóra, ahol a mozgalmas napok után végre megpihenhetsz egy kicsit. A Kos igazi tüzes jegy, ezért az otthonodban a meleg színeké a főszerep, szívesen vásárolsz vörös, bordó vagy piros kiegészítőket, de a narancsos falszíntől sem riadsz vissza! Kedveled a masszív, sötétebb színű fából készített bútorokat, a szobákban pislákoló apró mécseseket, nagy álmod egy gyönyörű kandalló!

iStockPhoto
iStockPhoto

Bika: klasszikus bútorok és családi fotók


A Bikák nem szívesen válnak meg régi tárgyaiktól és bútoraiktól, ezért egyáltalán nem követik figyelemmel a lakberendezési trendeket. Ha te is Bika jegyű vagy, valószínűleg távol állnak tőled a minimalista lakásbelsők, sokkal szívesebben válogatsz a rusztikus, antik vagy éppen a falusias kiegészítők közül - kedveled a földszíneket, a barnát, a vöröset és a bézst. A polcaidon rengeteg dísztárgyat és családi fotót tárolsz, ennek ellenére nálad soha nincs rendetlenség, mindennek megvan a pontos helye!


Ikrek: világos árnyalatok és tükrök


Lételemed a társasági élet, ezért a lakásod kiválasztásakor és berendezésekor fontos szempont volt, hogy legyen hely a vendégeknek is - szereted a világos árnyalatú falakat, a meghökkentő dísztárgyakat, a tükröket és a lámpákat, viszont a sötét és komor bútorok szóba se jöhetnek. Előszeretettel rendezed át a lakásodat újra meg újra, úgyhogy a könnyen mozgatható bútorokat, na meg a lakberendezési áruházak kiárusítási akcióit neked találták ki!

Rák: barátságos és meleg otthon

Egy-két nap alatt még egy teljesen üres, rideg lakásból is barátságos, meghitt és meleg otthont tudsz varázsolni - szereted a romantikus stílust, a valódi fából készített, klasszikus vonalvezetésű bútorokat, a hangulatlámpákat és a pasztellszíneket. Az életed középpontjában a család áll, ezért különösen nagy figyelmet fordítasz a konyha berendezésére. Ragaszkodsz azokhoz a tárgyakhoz, amelyek szép emlékeket idéznek fel benned, így még az üknagyi csorba vázáit is nagy becsben tartod!

Oroszlán: elegancia és luxus


Luxus, csillogás és minőség - ezek a jelszavaid, ha lakberendezésről van szó! Körültekintően választasz ki minden bútort és dísztárgyat, a hipermarketekben kapható olcsó és praktikus polcok és asztalok helyett inkább minőségi darabokat vásárolsz, még akkor is, ha ezekre háromszor annyit kell költened! Nem zsúfolod tele a szobákat bútorokkal, jobban kedveled a már-már minimalista stílust, ezért élénk színek helyett inkább fehérre vagy más világos, elegáns árnyalatra fested a falakat. És persze nem mondasz nemet a drága textilekre, a fényes állólámpákra és a drámai hatású, sötét csempékre sem.


Szűz: rend és tisztaság

Ha Szűz jegyű vagy, a te lakásodban mindig tökéletes rend és tisztaság uralkodik: előszeretettel vásárolsz praktikus polcrendszereket, irattartókat és konyhai tárolóeszközöket, úgyhogy nálad tényleg minden tárgynak megvan a maga helye! Praktikus és egymással harmonizáló bútorokat válogatsz, ki nem állhatod a hivalkodó, giccses vagy éppen csillogó-villogó dísztárgyakat. Viszont nagyon szereted a növényeket, a lenvászonból készített díszpárnákat és a strapabíró fabútorokat!

Mérleg: harmónia és kifinomult ízlés


Téged aztán tényleg nem lehet azzal vádolni, hogy ízlésficamos lakástulaj vagy - tökéletes érzékkel válogatod össze a különböző stílusú dísztárgyakat és az egymással harmonizáló bútorokat. Kedveled az antik (vagy legalábbis antik hatású) kiegészítőket, a mediterrán stílust, a régi porcelánokat, a különleges kristály- és üvegvázákat, valamint az óriási, könyvektől roskadozó polcokat. Viszont giccses festményekkel és túldíszített bútorokkal ki lehet kergetni a világból!

Skorpió: káosz és titokzatosság

A Mérleg jegyűekkel ellentétben a Skorpiókra a legnagyobb jóindulattal sem mondhatjuk azt, hogy lételemük a rend és a harmónia. Ha te is Skorpió vagy, valószínűleg nemcsak elviseled, hanem át is látod a káoszt: a polcaid roskadoznak a különböző dísztárgyaktól, rajongsz az egzotikus kiegészítőkért és a félhomályos, titokzatos kuckókért! Ki nem állhatod az unalmas dolgokat, ezért a lakásodba lépve senki sem lepődik meg azon, hogy az antik asztal mellé ultramodern műanyag szék került - pont ezért olyan egyedi az otthonod!

Nyilas: kényelem és egzotikum


Ha Nyilas jegyben születtél, akkor lételemed a szabadság és a kaland, a kötöttségektől azonban egyszerűen kiráz a hideg - mindez a lakásod berendezésén is jól látszik! Kényelmes és izgalmas az otthonod, ugyanis megrögzötten gyűjtöd a különböző tájakról származó emlékeket és az egzotikus dísztárgyakat. Az Oroszlánokhoz hasonlóan te is kedveled a jó minőségű és elegáns bútorokat, valamint az üvegből és alumíniumból készített kiegészítőket, ezek ugyanis a végtelenség illúzióját adják meg neked.

iStockPhoto
iStockPhoto

Bak: egyszerű bútorok és semleges színek

Az egyszerű bútorok, a semleges színek és a praktikus tárolóelemek híve vagy, nagyon fontos számodra a rend és a tisztaság, ezért nem zsúfolod tele a lakásodat apró mütyürökkel és felesleges kacatokkal. Nem követed a lakberendezési trendeket, a külcsín helyett sokkal inkább a minőségre koncentrálsz: szereted a klasszikus vonalvezetésű bútorokat, ráadásul olyan darabokat vásárolsz, amelyek tíz év múlva sem tűnnek majd divatjamúltnak. A trendi vörös és narancs helyett inkább fehérre vagy krémszínűre fested a falakat, a konyhád pedig maga a tökély: a praktikus holmik mellett helyet kapnak a természetes anyagok is.

Vízöntő: változatosság és merész ötletek

A Vízöntők imádják a változatosságot: nem lennénk meglepve, ha folyamatosan a legfrissebb dizájnlapokat bújnád, és az éppen aktuális trendeknek megfelelően rendeznéd be az otthonodat! Imádsz kísérletezni, úgyhogy legszívesebben havonta átrendeznéd a szobákat: néha egészen furcsa párosításokat eszelsz ki, így kerülhet nálad egy térbe a sötét árnyalatú fa és a rozsdamentes acél, a neonzöld és a ciklámen, na meg a bizarr műnövények és az élő virágok. Kifogyhatatlan vagy a merészebbnél merészebb ötletekből, ám a rendrakás nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaid közé.


Halak: nyugalom és kényelem


Talán nem okozunk nagy meglepetést, ha azt állítjuk, hogy a jegyednek megfelelően a lakásodban is fontos szerepe van a víznek. Nem kell azonnal óriási jakuzzit képzelned a nappali közepére, de az szinte biztos, hogy az otthonodban jó néhány tükröt, üvegből készített dísztárgyat, a kék és a zöld különböző árnyalataiban játszó textíliát, és talán még egy akváriumot is találunk. Szereted a kényelmet és a nyugalmat, ezért igazi oázist tudsz varázsolni magad köré néhány puha szőnyeg és párna, na meg sejtelmes fények segítségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.