asztrológia csillagjegy horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegek nehezen találják a helyüket, és a Bakok is nyűgösek lesznek. Lássuk, mi vár ránk ezen a héten!

iStockphoto
iStockphoto

Kos


Január nehézségei szerencsére végleg a múlt homályába vesztek a múlt héttel együtt, dolgaid ismét jól alakulnak, igazán nincs okod panaszra, de aggodalomra sem. Ezekben a napokban is tegyél meg mindent tőled telhetőt azért, hogy környezeted felfigyeljen rád, elismerjék munkádat, tehetségedet, ötleteidet és kreativitásodat - ugyanis hosszú távon a mostani cselekedeteid fogják megtermelni a sikereidet. Számodra fontos, jövőbe mutató megbeszélésekre kerülhet sor csütörtökig, ne mondj semmire nemet.
Tipp: Ha megkívánsz egy szelet sütit, vegyél inkább kettőt, és hívd meg a barátnődet egy jó kis beszélgetésre is.

Szeretnéd tudni, mit hoz a holnap? Kérdezd ezoterikus tanácsadónőnket, Robelint!



Bika



Tipp

Ikrek



Tipp

Rák



Tipp

Oroszlán



Tipp

iStockphoto
iStockphoto


Szűz


A fogyó Hold most különösen az otthoni munkáknak, lomtalanításnak, tavaszt megelőző nagytakarításoknak, s emellett az önmagaddal való törődésnek kedvez. A hétvégéig azonban dolgos - néhányszor megterhelőnek tűnő - munkanapok követik egymást, de közben megvalósíthatod egy régi álmodat, amiben már nem is reménykedtél. Elérkezett az idő arra, hogy ne csak gondolatban teljesíts egy feladatot, hanem a való életben is véghez vidd elképzelésedet.
Tipp: Ahhoz, hogy új dolgot vonzz az életedbe, valami mást el kell eresztened.

Mérleg


Nem tudod, mi van veled, de ezekben a napokban sehogy sem találod a helyed, gondolataid csaponghatnak, lehetőségeidet most könnyedén elszalasztod, nem tudsz megkapaszkodni semmiben. Ebből szerencsére csak akkor lehet igazán nagy gond, ha viselkedésed némileg kellemetlenné válik mások számára, hisz így próbálsz meg eredményeket elérni, de ezzel legfeljebb csak ellenérzést váltasz ki másokból, melyet nagyon rosszul élhetsz meg. Épp ezért most inkább hagyd a dolgokat menni a maguk útján, semmit ne erőltess, jövő héten már jobb lesz a helyzet.
Tipp: Meditálj, relaxálj, az talán könnyebben helyre rakja zavart gondolataidat.

Skorpió


Meglepő sikerekre, kiemelkedő eredményekre van lehetőséged ezen a héten, sőt jövő héten is, különösen a munka és a karrier területén kedveznek neked a heti konstellációk. Figyelj minden apró jelre és adódó alkalomra, keresd meg azt a helyet, pillanatot és személyt, akivel megoszthatod titkos gondolataidat, és nem fogsz csalódni, mert nemcsak meghallgat, hanem szívesen támogat is ötleteid kivitelezésében. Használd ki ezt a kedvező időszakot, arasd le munkád gyümölcsét!
Tipp: Nem kell a végtelenségig megbíznod mindenkiben, de most rátalálhatsz legjobb bizalmasodra.

Nyilas


A múlt hét elég sok hullámvasútérzéssel vette el a kedved néhány dologtól, de ha eddig úgy érezted, korlátok közé vagy szorítva, akkor most eljött a te időd, megszűnnek az akadályok! Terveidet most gátak nélkül meg tudod valósítani, különösen munkád terén léphetsz előre, nagyszerű esély van arra is, hogy végre elismerje környezeted jobbnál jobb dolgaidat. Ettől ugyan jelentősen nem változik a helyzeted, de lelkivilágod kiegyensúlyozottabbá válhat, így az állandó feszültség is csökkenhet.
Tipp: A hétvégére szervezz egy baráti összejövetelt, hogy jókedvedet másoknak is átadhasd.

Bak


Kifejezetten nyűgösnek, kimerültnek érezheted magad a hét első felében, nagyon le vagy terhelve különböző feladatokkal, és bizony nem sok kedved van nekikezdeni teendőid ellátásának. Hétfőn és kedden is folyamatosan azt tapasztalhatod, hogy bármerre lépsz, akadályokba ütközöl. Valójában ez nem a te hibád, mert ha végiggondolod, akkor már az elmúlt hetekben sem volt elég időd a pihenésre, s a felgyülemlett stressz és általános fáradtság most érheti el nálad a tetőpontot. Szerdától javul a helyzet, csökken a feszültség.
Tipp: Minden nap menj haza egy órával előbb, s egyszerűen csak lógasd a lábad, jót fog tenni.

iStockphoto
iStockphoto


Vízöntő


Meglehetősen nyugodt, kellemes, már-már meglepően harmonikus napok várnak rád, még önmagad számára is jónak vélt időszakot élsz meg, pedig ez nem volt jellemző az elmúlt hetekre. Felfordulás, gond csak akkor keletkezhet, ha saját magadnak lesz eleged a kiegyensúlyozottságból, s szeretnél végre egy kis izgalmat vinni a mindennapjaidba. Elmondható, hogy mindent megtettél az elmúlt hetekben azért, hogy végre jól érezd magad a bőrödben, s bizony eljött annak az ideje, hogy élvezd a nyugalmat.
Tipp: Minden estére tervezz valami rövid, de velős programot, és az ne az "otthonülés" legyen.

Halak


Kissé sokat aggodalmaskodsz majd ezekben a napokban, oktalanul félsz attól, hogy valami történhet veled, vagy épp nem tudsz megoldani egy feladatot, s ezt már előre szeretnéd elkerülni. De ha őszinte vagy magadhoz, akkor rádöbbenhetsz, hogy valójában nincs igazi indokod arra, hogy gyötörd magad, inkább temetkezz a munkádba, ha pedig épp van egy kis szabadidőd, találkozz régi barátaiddal, mozdulj ki otthonról. Azonban ha mégis inkább az otthonlétet választod, akkor takaríts egy kicsit, szelektálj régi holmijaid közt.
Tipp: A változás szelét meghozza a hétvége közelsége, a rád nehezedő nyomás is csökken.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.