csillagjegy horoszkóp sztár születésnap tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegy szülöttében ott szunnyad egy csillag. Hogy kiből lesz szupersztár, az akár a horoszkópból is kiolvasható. A sztárság asztrológiai megközelítésére a Life.hu világít rá - természetesen reflektorral.

Kos - Jöttem, láttam, győztem

Ha Kos vagy, a legfontosabb szerved, amivel kiharcolhatod magadnak a világsikert, az a könyököd. Remekül érvényesülsz, határozottan érvényesíted az erősségeidet. Igazi hangadó vagy, még akkor is megvan az esélyed a sztárságra, ha a hangod kevésbé szép, mint hangos. A showbizniszben szokásos versengés és irigykedés téged egyáltalán nem bizonytalanít el, sőt, kimondottan élvezed, ha legyőzheted a riválisaidat.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Bika - Élet- és népművész

Ha Bika vagy, született tehetség vagy. Ha máshol nem, szűk családi körben igazi sztárrá válsz. A népművészetek, a színház, a zene és a tánc kifejezetten illik hozzád. Csillag azonban csak akkor lehetsz, ha feláldozod a kényelmedet, a lustaságot pedig kemény munkára cseréled az érvényesülés érdekében. És persze nem mindig könnyű ez az áldozat, de ha valóban eltökélt vagy, úgyis megteszed az első lépést a világot jelentő deszkákra vezető lépcsőn.

Ikrek - Több szólamban, néha egyedül

Ha Ikrek vagy, színes és elbűvölő egyéniségednek köszönhetően világhírre születtél. A kitartásod azonban nulla, így már a kezdetek kezdetén melletted kell állnia egy "menedzsernek", aki egyengeti az utadat. Mivel társaság és társak nélkül nem tudsz létezni, egy duó, egy trió vagy egy nagyzenekar sikeressé tehet. Nem beszélve egy hatalmas színházi társulatról, ahol még kiváló drámai érzékedet és átváltozó művészetedet is megcsillanthatod.

Szeretnéd tudni, mit hoz a holnap? Kérdezd ezoterikus tanácsadónőnket, Robelint!







Rák - Romantikus szerepben

Ha Rák vagy, bármilyen romantikus szerepben megállod a helyedet. Te egy született Hamupipőke és Hófehérke vagy. De nemcsak színészként, hanem énekesi, zenei pályán is viharos sikert arathatsz. A lényeg, hogy amit a közönségnek nyújtasz érzelmes és szerelmes legyen. Hiszen te ebben a szerepben tudsz hitelesen és kiemelkedően alakítani és alkotni. Riválisaidat is legyőzheted, ha éppen olyan kedves vagy velük, mint a rajongóiddal.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Oroszlán - Szupernél is szuperebb szupersztár

Ha Oroszlán vagy, nem kell arra figyelmeztetnünk, hogy ne bízd el magad a sikereid csúcsán. Hiszen te már az első halk tapsnál tudod és érzed, hogy te vagy a legjobb, a legcsodálatosabb. Maga vagy a fantasztikum. A kosztümös, királyi szerepeket neked találták ki, énekesként pedig hatalmas zene- és tánckar előtt fellépve mutathatod meg, hogy ki vagy te. Riválisaidról egyszerűen nem veszel tudomást, fanklubod tagjait pedig magától értetődő lenézéssel kezeled, amit ők egyszerűen imádnak.

Szűz - Egyszerűen nagyszerű

Ha Szűz vagy, alaposságod hozhatja meg számodra a rivaldafényt. Realista vagy, éppen ezért pontosan tudod, hogy a sikerhez kemény munkára van szükség. Így egy díjátadón elmondhatod, hogy megdolgoztál az elismerésért. Ez igaz is, énektanárhoz, beszédfejlesztésre, logopédushoz, táncoktatóhoz jársz, mindemellett edzel is, hogy mindig jó formában legyél. A munkád gyümölcsét ezért igazán ki sem tudod élvezni. A megfoghatatlan dolgokkal, a riválisaiddal és a rajongóiddal nem mindig tudsz mit kezdeni.

Mérleg - Halk hang, hangos siker

Ha Mérleg vagy, egészen különleges művészeti keverék rejtőzik a lelkedben. Ugyanúgy benned lakik egy harmóniára törekedő klasszikus zenész, mint egy frivol revütáncosnő. Ha ezzel a műsorral lépsz a színpadra, a publikum nem hisz majd a szemének és a fülének. Nem vágysz zajos, de röpke sikerre. A te csillagod ennél tovább ragyog, hiszen nem lépsz akármilyen világszámmal a közönség elé, csak olyannal, ami a kényes ízlésednek is megfelel.

Skorpió - Fanatikus fantasztikus

Ha Skorpió vagy, biztosan felhívod magadra a figyelmet, akár az egész világét is. Az alakításaid nem nélkülözik az erotikát és a túlfűtöttséget, szeretsz a színpadról (is) csábítani. Ugyanakkor ördögi is vagy, még a horrorisztikus megjelenést sem érzed néha túlzónak. Énekesként vagy színészként is a feltűnő, őrült, extrém, nagyon szexi fellépőruhákra és stílusra esküszöl. Versenytársaidat hamar lefegyverzed, elcsábítod, vagy halálra rémíted őket.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Nyilas - Kezeket fel!

Ha Nyilas vagy, sikert sikerre halmozhatsz, ha nem akarsz másnak látszani, mint aki vagy. Például ne próbálkozz romantikus vagy drámai szerepekkel, hiszen a te műfajod a szórakoztatás! Optimista vagy, ez pedig süt minden "megmozdulásodból", ennek köszönheted világra szóló sikereidet is. Vidám, egyszerű dalokat énekelsz, vagy vígjátékokban szerepelsz, egyre megy. Szórakoztatsz, és ez a lényeg. A sztárságot nem akarod egyedül élvezni és birtokolni, szívesen megosztod a babérokat társakkal is.

Bak - Céltudatosan

Ha Bak vagy, talán túl egyszerű és puritán lénynek látszol ahhoz, hogy a rivaldafénybe vágyj. Ha mégis megcsap a siker illata, onnan kezdve számodra nincs megállás. Tehetségedet képes vagy bármi áron kamatoztatni, határozottságért és kitartásért nem kell a szomszédba menned. És ez az út vezet a célhoz. A gondok azonban nálad pont a célban kezdődnek, a sztársággal, a rajongókkal, a csodálattal és az ehhez tartozó egyéb előnyökkel nem tudsz mit kezdeni.

Vízöntő - Bohócszínház

Ha Vízöntő vagy, egyik pillanatról a másikra képes vagy teljesen átalakulni. Nem is mindig következetesen. Mozgékony alkat vagy, így kiválóan érvényesülhetsz táncosként vagy zenei pályán, a színházi színpadon azonban nem mindig találod a helyedet. A komoly darabok, komoly dalok nem illenek hozzád, hiszen te csupa vibrálás és lelkesedés vagy. És a riválisaid? Ááá, neked nincsenek versenytársaid vagy rosszakaróid, hiszen éppúgy szeretnek, mit a rajongók.

Halak - Hihetetlen siker

Ha Halak vagy, magad sem hiszed el, de csillogó sikerre vagy ítélve. Kiváló (élet)művész vagy! Fantasztikus érzéked van a zenéhez, a színészethez vagy a tánchoz. Nálad jobban senki nem ért a teljes átváltozáshoz, bármilyen szerepbe tökéletesen bele tudod élni magadat. És mindent hitelesen is alakítasz. Riválisaid ugyan néha elbizonytalaníthatnak, de határozott menedzsered és szerető rajongóid tartják benned a művészlelket.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.