csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntők tisztázhatnak egy régóta húzódó félreértést, a Szüzeket pedig felkavarhatja a múlt a következő napokban.

Kos

Dolgos hétvége előtt állsz, sok a felhalmozódott teendő. Nemcsak otthoni dolgaidat kell elvégezned, de még pluszfeladatokat is kaphatsz egy barátodtól. Ne ess azonban kétségbe, mert vasárnap délutánra mindennel végzel, és még pihenni is marad időd.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Hétvégi tipp: Vasárnap délutánra ne tervezz semmit, mert muszáj lesz feltöltődnöd egy kicsit. Fárasztó hét lesz a következő.

Eszedbe jutott már, hogy lehet, inkább lányokkal kellene kezdened? Nézd meg websorozatunk új részét!


Bika

Nyugodt, békés lesz a szombatod, de vasárnap egy kisebb családi vita alakulhat ki, mint derült égből a villámcsapás. Látszólag apróság miatt megy majd a harc, amit ha nem állítasz le időben, kissé elfajulhat a helyzet. Ugye ezt nem akarod? Töltsd kellemesen a vasárnapot, ne kelljen morgolódással bajlódni.

Hétvégi tipp: Hogy rövid idő alatt megoldd, maradj higgadt és éleslátásoddal kitűnően fogod kezelni a dolgokat és a családtagjaidat is.



Ikrek

Jó lenne, ha minden programodat lemondanád a hétvégére, és inkább pihenéssel töltenéd az időd. Kicsit össze kellene szedned magad és a gondolataidat, mert az utóbbi időben nem volt időd semmire. Ugye nem akarod a következő hetet is így tölteni?

Hétvégi tipp: Pihenj és regenerálódj. Közben írd össze, mi mindent szeretnél az idei húsvéton. Így biztos nem marad ki semmi.

Rák

A szombatod vásárlással és családi ügyek intézésével telhet. Mintha semminek sem tudnál most a végére járni, magad sem érted, miért. Kicsit ettől el fogsz fáradni, de a vasárnapod annyira kellemes lesz, hogy maximálisan fel tudsz végre töltődni energiával. Szeretteid még egy apró meglepetéssel is készülnek!

Hétvégi tipp: Fontos, hogy semmit se halassz másnapra! Mindennel végezz szombaton, még ha estig is tartanak a dolgok, akkor is.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com


Oroszlán

Próbálj meg ezen a hétvégén engedni családtagjaidnak és régóta áhított igényeiknek. Hidd el, ugyanolyan jól fogod magadat érezni, mintha te irányítanál mindent, sőt, még jobban, hiszen nagy terhet vesznek le a válladról. Valamikor neked is pihenni kell, ehhez most hozzásegítenek.

Hétvégi tipp: Szombaton váratlan vendégek érkezhetnek, de hagyd, hogy minden magától alakuljon! Kellemes lesz, hidd le.


Szűz

Ezen a hétvégén a múlt és a jelen is ott lesz veled. Egy kicsit felkavarhat valami vagy valaki érzelmileg, de amint lecsillapodnak a kedélyek, kellemes emlékek árasztanak el. Jó lesz majd egy kicsit nosztalgiázni, és távolról már nem is lesz olyan negatív néhány részlet, mint amikor azt át is kellett élned. A múltadból lásd a szépet, ne a kevés rosszra emlékezz.

Hétvégi tipp: Idővel a dolgok átértékelődnek. Most neked is ezen kell egy kicsit dolgoznod. Sok mindent meg fogsz érteni, amit eddig nem.


Mérleg

Szombaton akaratlanul is megbánthatod valamely szerettedet, akit nagyon nehéz lesz kiengesztelned. Most egy kicsit feszültebb, mint szokott lenni, de ha te is hasonlóképpen reagálsz, azzal csak olajat öntesz a tűzre. Ugye ezt nem akarod? Nem akarsz egész jövő héten a kiengesztelésén dolgozni?

Hétvégi tipp: Nem veszekedni kell! Lásd be, hogy hibáztál, és kérj bocsánatot, hiszen valóban nem szándékosan bántottad meg.


Skorpió

Remek hétvégéd lesz, bár a szüleiddel vagy egy közeli rokonoddal lehetnek problémák szombaton. Nem szereted, ha beleszólnak a családi életedbe, és ez okozza majd a feszültséged. Vasárnap délután azonban egy váratlan vendégnek fogsz örülni! Olyasvalaki toppanhat be, akit rég láttál, s neked is eszedbe jutott többször mostanság.

Hétvégi tipp: Mi lenne, ha most az egyszer meghallgatnád, mit akarnak mondani? Gondolkozz is el rajta, csak a javadat akarják!

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Nyilas

Ezen a hétvégén lesz minden, hol fenn, hol pedig lenn. Jó is, rossz is, ezért fontos, hogy mindenben naprakész legyél. A hírek, amiket kapsz, ne törjenek le. Inkább keresd meg a rosszban is a jót, mert ott van, csak meg kell találnod! Ha meglelted, lelki nyugalmat találsz majd.

Hétvégi tipp: Ha nem tudsz megbirkózni a kapott információkkal, kérd barátod segítségét. Lehet az is elég lesz, ha csak kibeszélheted magadból a dolgokat!

Bak

Ez a húsvét egy kicsit más lesz, mint a többi. Már most érzed az előszelét, és olyan nyuszis hangulatban leszel mind a két nap. Örülsz, hogy most van időd időben készülni az ünnepre, nem pedig jövő héten rohamtempóban. A vasárnapi lázas előkészületekben egy régi tárgyadra bukkanhatsz, amit már el is felejtettél. Kellemes pillanatokat fog okozni emlékeivel.

Hétvégi tipp: Lehet, hogy nagyobb lesz a forgalom most nálad. Ha nem akarsz mással foglalkozni, vond be tevékenységedbe a barátaidat is.

Vízöntő

Ez a hétvége remek arra, hogy valamely szeretteddel tisztázz egy korábbi félreértést. Különösen szombat délután lesznek kedvezőek a bolygóállások. Partnerre találsz benne a beszélgetéshez, úgyhogy ne odázd el. Csak az első lépést kell megtenned, a többi megy majd magától.

Hétvégi tipp: Mi lenne, ha megszerveznél egy kellemes szombat esti vacsorát? Gyújts gyertyát és teremtsd meg a hangulatot.

Halak

Családtagjaid igencsak próbára teszik most a türelmedet. Nem akarnak neked rosszat, de mivel nem adtad a tudtukra, mivel szeretnéd tölteni a hétvégéd, minden percedet beosztották. Ne őket okold, és ne is rajtuk töltsd ki a dühöd. Hagyd, hogy rángassanak, nem lesz az olyan rossz!

Hétvégi tipp: Veszekedés helyett inkább beszéld meg velük a dolgot. Biztos meg fogják érteni, csak mondani kell! Ha nem szólsz semmit, akkor honnan tudnák?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.