csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosokra egy nagyon mozgalmas hónap vár, a Nyilasok számára június a nyugalom és a béke időszaka lesz.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Tűz, szenvedély, előretörés,- várod már, igaz? Nem fogsz unatkozni június folyamán, ez egyszer biztos - legyen szó karrierről, otthonod átalakításáról, érzelmekről, vagy bármiről, ami fontos lehet számodra. Irtó sok újdonság, mozgalmasság vár rád a nyár első havában. Jelentős szellemi és fizikális fejlődést hozhat számodra ez az időszak, olyan dolgokkal ismerkedsz meg, melyeket eddig szinte tudatosan kerültél. Szánj kellő időt a váratlanul jött lehetőségek analizálására, szakíts rutinoddal, berögzöttségeiddel.

Programtipp: Még sosem jártál a Csabai Sörfesztiválon, ami egyben Csülökparádé is? Akkor ne maradj le róla, június 9-én kezdődik.

Bika

A tavasz a te igazán sikeres időszakod, kevésbé a nyár, és ezt most erőteljesen ki is nyilvánítod a nagyvilág felé. Nem fogsz olyan ütemben haladni munkád és feladataid elvégzése közben, mint ahogy azt már megszoktad önmagadtól, nehézkesebben találod a helyed, néha még kifogásokat is gyártasz a fel sem bukkant hibákra, hogyha mégis előkerülnek, legyen mire hivatkoznod. Lehet, hogy ideje lenne egy kicsit kikapcsolódni, s a nyaralási szezont már most elkezdeni. Az önbizalmad sem lesz az igazi, épp ezért nem ártana sürgősen visszavonulni egy kicsit.

Programtipp: Ne feledkezz el a nyári napfordulóról! Sok helyen lesz kisebb-nagyobb ünnepsége a témának!

Ikrek

Ha úgy gondolnád ebben a pillanatban, hogy az eddigieknél nem jöhet már több siker az életedbe, nos, akkor tévedtél. Június első felében a Merkúr az Ikrek jegyét erősíti, ez érzelmi életedet szedi ráncba. A hónap második felében pedig Vénusztól és Marstól kapsz extra erőt, így június havának bolygóállásai nem fukarkodnak a jó dolgok odaajándékozásával! Most különösen munkahelyi téren tudsz nagyot alkotni, akár egy jelentős elismerés vagy feljebb lépés formájában. Anyagilag sem lesz okod a panaszra, váratlan pénz állhat a házhoz.

Programtipp: Június 14-én kezdődik az ötnapos VI. Szolnoki Tiszavirág Fesztivál. Ne csak egy, hanem legalább két napra menj, vidd a barátokat is.



Kíváncsi vagy, mi vár rád? Keresd fel szakértőnket, Szlovák Esztert!





Rák

Számos régi, szőnyeg alá söpört ügynek jártál a végére május folyamán, így végre az új dolgokra tudod szánni idődet és összpontosítani az energiáidat. Június beköszöntével ahhoz érkezett el az idő, hogy alaposan áttekintsd mindazt, amit az elmúlt egy évben csináltál, és őszintén mérleget vonj. Nagyon lényeges, hogy analizáld tetteidet és eredményeidet. Ez nemcsak munkádra, hanem különféle emberi kapcsolataidra is vonatkozik. Ha teljesen objektív vagy magaddal, akkor sok haszontalan dologról most lemondasz, s új fába vágod a fejszéd.

Programtipp: Szent Iván-éji mulatsággal várnak Balatonalmádiban 24-én.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Tüzes napjegyednek megfelelően júniusban is tele leszel szenvedéllyel, lángolással, tenni akarással, és bizony nem ritkán túlzott vehemenciával is. Szeleburdiságoddal, fel-felbukkanó meggondolatlanságoddal okozhatsz némi zűrzavart a hónap legelején, ugyanakkor megszólal jobbik éned is, aki nemcsak önmagára, hanem környezetére is képes odafigyelni, ha szükséges akár segíteni is másokon. Ideje, hogy átalakítsd a hozzád közelálló emberekhez fűződő kapcsolataidat, hisz így tudod tisztán látni a saját lehetőségeidet, vagy éppen kissé átformálni azokat.

Programtipp: Irány az Egészségliget 4-én és 5-én, kétnapos programkavalkád: Budapest, Városliget.

Szűz

Szinte minden egyes nap jól érzed magad június folyamán, nem szenvedsz hiányt semmiben, alig lesz egy-két olyan pillanat, amikor elveted a sulykot, vagy épp energiaszinted lesz alacsonyabb a kelleténél, de ez is legfeljebb azért, mert többet vállalsz a kelleténél. Környezetedet is megleped azzal, hogy többet mosolyogsz a szokásosnál, s a sikerekben sem fogsz hiányt szenvedni. Nagyszerű időszak ez tanulásra, karrierépítésre, munkahelyváltásra, vagy akár költözésre. Számos új barátra tehetsz szert, akikkel már a nyarat is együtt tervezhetitek.

Programtipp: Érdekelnek a sárkányhajók? Akkor irány Balatonfüred június 23. és 26. között!

Mérleg

Június első két napjában még mélázol néhány elakadt ügyön, akár apróbb hibákat is véthetsz, de mivel a hónap első felében növő hold van, nem lesz időd pihenni, minden nap történik valami izgalmas esemény, s mindenből okulhatsz egy kicsit. Nagyszerű hónap vár rád, az Ikrekben járó Nap és Merkúr együttesen lesz a segítőd, bármibe kezdj most, azt könnyedén sikerre viheted, ráadásul a régóta halogatott dolgoknak is a végére érhetsz. Meglehetősen fontos lesz, hogy elegendő időt szánj anyagi ügyeid rendezésére.

Programtipp: Idén is lesz Rózsaünnep Szőregen, 24. és 26. között.

Skorpió

Június folyamán állandóan azt tapasztalod, hogy hihetetlen ütemben történnek a különböző események, kapkodod a fejed, mert annyira sűrűn változik a kozmikus helyzet körülötted. Jelentős, sikereket hozó hónap vár rád, ráadásul 12-én és 13-án a Skorpióban jár a növő hold, így nem csoda, ha szinte csak jó dolgok követik egymást. Azért a sok pozitívum mellett ne feledkezz el kötelezettségeidről sem, figyelmedet összpontosítsd azon feladataidra, melyeket minden körülmények között el kell végezned. Emellett karriered is szárnyakat kaphat, ráadásul alkalmad lehet arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán - amit már oly régóta vártál.

Programtipp: Művészetek iránti elkötelezettséged biztos, hogy elirányít Budapestre, az Ünnepi Könyvhétre, június 3-7. között.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Június hava bár nem bővelkedik túlzott sikerekben és tűzijátékokkal tarkított eredményekben, mégis jól fogod magad érezni, sokkal inkább a nyugalom és a béke időszaka ez, amikor helyére teheted azon dolgaidat, melyeket régebben söpörtél a szőnyeg alá. Sok energiát kell szánnod a tervezésre, távolabbi terveid átgondolására, és nem árt, ha kikéred azok véleményét is, akikre ezek a tervek rajtad kívül is vonatkozhatnak. Tény, hogy mindent képes vagy egyedül kitalálni, megvalósítani, véghez vinni, de nem árt szem előtt tartanod, hogy mások nem feltétlenül arra vágynak, mint amire te.

Programtipp: Itt az ideje, hogy próbára tedd magad az extrém sportok terén! Nosza!

Bak

Érezd jól magad a bőrödben minden egyes júniusi napon, hisz nincsenek nagy problémák az életedben, legfeljebb kreálhatsz néhányat, hogy izgalmassá tedd az életed, de minek? Ugyanakkor fontos, hogy jóval több időt és energiát kellene fordítanod családodra, barátaidra, - azokra, akiket szeretsz, és akiket mostanában kissé elhanyagoltál különböző teendőid miatt. Elmondható, hogy kifejezetten gondtalan hónap vár rád. Ugyanakkor ne hagyd, hogy bármi vagy bárki lebeszéljen arról, hogy változtass unalmas mindennapjaidon, különben megcsömörlesz.

Programtipp: Irány Tahitótfalu és az idei Eperfesztivál, június 17-19. között.

Vízöntő

Vannak dolgok, amik sosem változnak. Vízöntő létedre ebben a hónapban viszont megeshet, hogy nem tudsz választani két lehetőség közül, épp ezért bátran kérj segítséget bizalmasaidtól dolgaid intézéséhez, rendezéséhez külső segítséget is vegyél igénybe, hidd el, ettől a te érdemeid még nem lesznek kisebbek, sőt! Éppen átmeneti gyengeséged felvállalásával nőhetsz nagyot mások szemében. A másokkal való együttműködés kiemelt helyet kap most életedben, ha pedig rászánod magad a csapatmunkára, extra sikereket könyvelhetsz el.

Programtipp: Nagy zenerajongóként ne hagyd ki azt a lehetőséget, hogy a III. Hévízi Jazzfesztiválon meghallgass néhány koncertet, aztán lubickolj egyet a Balcsiban.

Halak

Nyugalomról szó sem lehet júniusban. Megpróbálhatod gyakorolni a struccpolitika előnyeit, de csak az idődet vesztegeted. Eddig megpróbálhattad elhessegetni azokat a külső impulzusokat, melyek mind-mind a változás szelét jelezték neked, de ezt júniusban már nem lehet tovább halogatni. Egyszerűen csak fogadd el, hogy jönnek új helyzetek, meg kell ismerni új embereket, módszereket, technikákat. Nyisd ki a szemed, a változások elől ne dugd a fejed a homokba! Új ajtók nyílnak meg előtted, rajtad áll, mennyi hasznot tudsz húzni az adódó lehetőségekből.

Programtipp: Június 9-18-ig tart a Pécsi Országos Színházi Találkozó, óriási mennyiségű programmal, te se hagyd ki!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.