csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegek egyszerűen imádni fogják ezt a hónapot, a Bakok számára pedig sok-sok meglepetést tartogat július hava.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Június kicsit feszült volt, sok munkával telt, mégsem kellett nagyon megerőltetned magad, júliusban viszont kifejezetten nagy mennyiségű erő lakozik benned, energikus gondolkodásmód és óriási lelkesedés jellemez, köszönhető ez Merkúr hatásának. Nagyon fontossá válik, hogy számos dolgot gyökerestül felforgass és megváltoztass, lesz olyan, amit érdemes lenne akár meg is szüntetni! Kicsit eleged van a sok rutinból elvégzett feladatból, változásokat akarsz eszközölni bármi áron. Jól teszed!

Programtipp: A nagy tervek mellett időben gondolkodj a szabadságodról is. Mit szólnál egy norvég körutazáshoz saját autóval?

Tipp! Meztelen testekre festettek! Nézd meg képgalériánkat!


Bika

A nyár dereka sok erődet elveszi, hisz néha tényleg majd megfulladsz a kánikulai melegtől. Még szerencse, hogy bírod ezt a fajta strapát, s július tulajdonképpen meglehetősen kellemes és harmonikus hatásokkal bír. Különösen anyagiak terén jöhetnek érdekes fordulatok, egy váratlan lehetőséget kínálhatnak fel neked, melyet hiba lenne visszautasítani. Használj ki minden alkalmat arra, hogy szellemi és anyagi fejlődésedet elősegítsd. Különösen a hónap első két hete alkalmas arra, hogy fordíts életed eddigi irányán, s új vizekre evezz!

Programtipp: Mint a Föld elem képviselőjének még nem volt dolgod sziklamászással? Tedd próbára magad, érdemes!

Ikrek

A nyár elgondolkodtat, tervezésre sarkall, viszonylag sok kérdést és dilemmát okoz neked, s ahhoz, hogy a meleg évszak hátralévő része jól teljen, alaposan átgondolt, megfontolt döntésekre van szükséged. Lesz részed jó dolgokban és néhány kellemetlen szituációban egyaránt, a lényeg, hogy egy pillanatra se veszítsd el kitartásodat, humorodat. Néhány emberi kapcsolatod összekuszálódik, érzelmek terén kiutakat, megoldásokat keresel, s attól se riadj meg, ha egy-két régi barátságfélét végleg le kell zárni. Minden régi helyett jön egy új!

Programtipp: Mit szólnál egy olyan lelki, meditációs hétvégéhez, ahová egyedül mennél? Ismerkedj új emberekkel!

Rák

Már június sem volt akadálymentes, sok apró-cseprő dolog nehezítette a mindennapokat, s ez július 7-ig csak tovább fokozódik, lesz olyan nap, amikor legszívesebben sehová nem mennél, s a telefont sem vennéd fel. A folyamatosan felbukkanó, kivédhetetlennek tűnő gátakat nehéz legyűrni, de nem lehetetlen. Fontos, hogy a türelmetlenséget és a pesszimizmust iktasd ki életedből, helyette próbálj lazítani, és elfogadni, hogy neked sem sikerülhet mindig minden.

Programtipp: Július 8. és 10. között ismét lesz Egri Bikavérünnep, sok borkóstolóval. Ott a helyed!

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Kissé vontatottan indul július hava, nem minden alakul az eltervezettek szerint, néha egészen banális problémákkal kerülsz szembe, s ez fizikailag és szellemileg is alaposan megterhel. Nem sok kedved van dolgozni, márpedig muszáj! Azt fogod tapasztalni, hogy sokan feszültek körülötted, s valójában az ő negatív energiájukra reagálsz te magad is. Próbáld meg ne hagyni, hogy bárki kikezdje jókedvedet. Még szerencse, hogy július közepére minden visszarendeződik az eredeti kerékvágásba, s újra rengeteget fogsz mosolyogni.

Programtipp: Csakis a Balaton vagy a Tisza-tó! Tüzességedet muszáj vízzel csillapítanod, s nem elégedhetsz meg egy strandmedencével, amikor léteznek nagyobb vizek is!

Szűz

Szűzként nem jellemző rád, de meglehetősen nehezen birkózol meg a kánikulával, folyamatos energiacsökkenést tapasztalhatsz annak ellenére, hogy július első felében a Hold növő fázisban lesz. Próbálj meg kitartani, hisz valójában az időjárás csak egy apró összetevője lelki állapotodnak, és szükséged lenne tartalmas pihenésre az állandó robot helyett. Ideje, hogy mihamarabb kiejtsd kezedből a munka gyeplőjét, és jó messzire utazz! Ha teheted, menj el jóval hosszabb szabadságra, mint eredetileg tervezted.

Programtipp: Kihagyhatatlan ötletnek bizonyul idén is a Bajai Halfőző Fesztivál. Nevezz be a versenybe is!

Tipp! A nyár legtrendibb fürdőruhái képgalériánkban! Katt ide!


Mérleg

Egyszerűen imádni fogod ezt a hónapot, tele leszel energiával, zseniális ötletekkel, szinte fáradhatatlan vagy, no és persze szeretnél valami igazán rendkívülit létrehozni, és nem zavar, hogy holt szezon van, a te fogaskerekeid ezerrel pörögnek. Mozgalmas, izgalmas, nagyszerű hetek állnak előtted, a kánikula ellenére is dolgozol, nem lesz időd túl sokat lazsálni, de ennek hamarosan meglesz az eredménye. Olyan helyekről érkezhet pozitív elismerés, ahonnan nagyon régen vágytál a dicséretre.

Programtipp: Mivel ritkán van időd elmerülni a művészetek világába, talán érdekelhet egy háromnapos, csongrádi program! IV. Művészeti Hét július 1. és 3. között.

Skorpió

Izgalmas, érdekes, fordulatokkal teli, mégis harmonikus július vár rád, a bolygók mindent megtesznek azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, így most semmi sem zavarja meg nyugalmad, békéd, kiegyensúlyozottságod. Ha úgy gondolnád, hogy ebben az évben eddig elmaradtak életedből az igazi eredmények, most karrier és szerelem terén is jelentős érdemeket gyűjthetsz be magadnak. A hónap első fele intenzívebbnek ígérkezik, a második fele a szabadságé!

Programtipp: Zene, buli, kikapcsolódás, erre van szükséged. Irány egy zenei fesztivál, bármelyik!

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Nyár dereka van, meleg van, kissé eleged is van. Már szabadulnál a kötelezettségek nyomása alól, ám még nem lehet, épp ugyanúgy meg kell oldanod a feladataidat, ellátni felvállalásaidat, az életed nem áll meg, sőt, meglepően jó lehetőségek nyílnak meg előtted július második felében. Ebben nagy segítségedre lesznek olyan emberek, akik eddig nem sokat tettek érted. Hosszú idő után végre kamatoztathatod megszerzett, de eddig sutba dobott tudásodat és tapasztalatodat, légy rugalmas és nyitott minden újdonságra.

Programtipp: Mit szólnál egy hétvégi vitorlástúrához? A barátaid is biztosan szívesen csatlakoznának egy nyugalmas vízszemléhez, esetleg horgászattal egybekötve.

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!


Bak


Július hava teli lesz meglepetésekkel, bár ez nem csak pozitív dolgokat jelez előre. A fülledt meleg minden Bak jegyűt arra fog ösztönözni, hogy alapos önvizsgálatot tartson, mihamarabb felvegye a kapcsolatot belső énjével, a jobbikkal és a problémásabbal egyaránt, és őszintén kiértékelje önmagát és környezetéhez való viszonyát. Ez egy igen kemény és nehéz feladat, de cserébe önbizalmad megerősödhet, új élményekben lehet részed, új barátokat szerezhetsz. Ne feledkezz meg arról, hogy néha változtatni kell életeden, új vizekre kell evezni.

Programtipp: Egy földhözragadt Baknak kiváló program lehet a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok július 7. és 10. között. Még részt is vehetsz valamelyikben!

Vízöntő

Neked júliusban minden mindegy lesz! Annyira jó kedvedben leszel, hogy nem számít majd az időjárás, az esetleges plusz munka, a váratlanul megoldandó feladatok lehetősége, mindezektől függetlenül is jól érzed magad a bőrödben. Ez a hónap nagyon aktívan telik, mégis, jellemzően problémák nélkül, amit meg kell oldanod, azt megoldod, sőt, egy-egy üggyel összefüggésben a siker sem marad el! Figyelmet, tekintélyt, sőt akár befolyást is szerezhetsz magadnak, csak rajtad múlik!

Programtipp: Ha tartós szabadság most nem aktuális, akkor vedd elő a térképet, és véletlenszerűen jelölj ki egy pontot, irány az ismeretlen!

Halak

A hónap első fele nagyon jól telik, a növő hold idején mindent kétszeres ütemben tudsz elvégezni, amibe kezdesz, azt siker koronázza. Mégis fontos, hogy légy óvatos és figyelmes, s ne hagyd, hogy bárki kihozzon a sodrodból a hónap dereka táján. Ügyelj vérmérsékletedre, hajlamos leszel a felpaprikázódásra, felesleges konfliktusok generálására. Legyél nagyon körültekintő, mert sok meggondolatlan lépés nehezítheti helyzetedet. Mindent ki tudsz kerülni, ha megfontolod lépéseidet.

Programtipp: Mindegy, mire vállalkoznál júliusban, legyen benne mozgalmasság, rugalmasság, izgalom, az unatkozást hagyd valaki másra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.