csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szingli Mérlegeket magával ragadhatja a szerelem januárban, a kapcsolatban élő Nyilasoknak pedig vissza kellene venniük az önzőségből.
Thinkstock
Thinkstock


Kos



Páros: Hatalmas szenvedély kerít hatalmába az év elején, megeshet, hogy a stabilnak tűnő párkapcsolatod mellett belebonyolódsz egy futó kalandba. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, tedd próbára magad!
Páratlan: Ha még keresed a másik feled, most jobban jársz, ha több vasat tartasz egyszerre a tűzbe, nem fogod megbánni. Honnan tudhatnád, ki az igazi, ha nem próbálod ki őket?

Tipp: Hogy hol vannak a határok? A próbálgatások előtt jelöld ki azokat!

Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!




Bika



Páros: Január első hetében kialakulhat egy-két banális félreértés a kedvesed és közted, ám szerencsére a hónap végére minden nyugalmi állapotba kerül. Az is megeshet, hogy egy rövid, közös utazás még jobban elmerít az érzelmek tengerében.
Páratlan: Nem kerülhet olyan akadály eléd, mely visszatarthatna az igazi szerelem megtalálásában, legfeljebb egy dolog, az pedig te magad lehetsz. Miért vagy bizonytalan, miért ne lehetnél végre te valakinek az igazi?

Tipp: Egy kis extra adag optimizmus jól jönne. Mit gondolsz?

Ikrek



Páros: Kedved lesz kockáztatni érzelmi téren, játszadozol a partnereddel, de szerencséd van, hisz nem fog tiltakozni egy kis izgalom ellen. Rajong érted, lesi minden kívánságodat, még arra is kapható lesz, amire máskor tutira nem.
Páratlan: Akármennyire nem tetszik, eljött az ideje annak, hogy a túl magasra emelt mércét kissé lejjebb tedd. Mikor fogadod el, hogy fehér lovon nem érkezik herceg? A lényeg inkább az, ami belül van, nem a külső számít.

Tipp: Fogadd el önmagad, így te magad is szerethetőbbé válsz.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Rák



Páros: Furcsa érzésekkel, érdekes gondolatokkal találkozol ebben a hónapban. Nem jellemző rád a túlzott féltékenység, de ez most kitör belőled, s néhány napodat alaposan el is ronthatja. Hidd el, hogy nincs semmi baj. Nyugi!
Páratlan: Több időt és energiát kell fektetned az igazi felkutatásába, nem szabad elhinned azt, hogy majd ő kopog az ajtódon. Keress, kutass, és hamarosan rátalálsz. Aktivizáld magad!

Tipp: Tarts pár lépés távolságot, csak aztán engedd közelebb kiszemeltedet. Ez egy jó trükk, be fog jönni.


Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán



Páros: Tekints vissza egy kicsit a múltba, s tégy meg megint néhány olyan apróságot, amiért beléd szeretett a kedvesed. Nem bánod meg, ha több időt és energiát fektetsz most párkapcsolatodba.
Páratlan: Végre magával ragad a szenvedély, szép időszak vár rád! Ha még keresed az igazit, csak alaposan körül kell nézned, már vár rád az igazi.

Tipp: Egyszer fenn, egyszer lenn, de te most inkább fenn!

Tipp! Így élnek az állami gondozott gyerekek. Kattints a galériáért!




Szűz



Páros: Kissé akaratossá válsz januárban - már ami az érzelmeket illeti. Emiatt feszültség alakulhat ki közted és párod közt, s ha nem fogod vissza indulataidat, még egy nagy veszekedés végén butaságot csináltok. Ez a hónap nem a szakítás ideje!
Páratlan: Keresed, kutatod, de sehol sem találod álmaid hercegét? Nos, ez a hónap sajnos egyáltalán nem kedvez a nagy szerelmeknek, a sorsdöntő találkozásoknak, de azért belefér pár érdekes flört.

Tipp: Lényeges, hogy mindig legyél kompromisszumkész. Ne a makacsságod vezéreljen pároddal vagy kiszemelteddel kapcsolatban.

Mérleg



Páros: Az újesztendő első hava feltölt energiával, érzelmekkel. Kedvesed újra és újra elbűvöl, bármi, amit tesz vagy mond, csodálnivaló lesz számodra. Ami viszont megingat, hogy egy másik érdekes személy is felkeltheti benned a szunnyadó vágyat.
Páratlan: Több magányos, szintén párját kereső személy is keresztezi az utadat januárban, s nemcsak egy, hanem legalább kettő olyan lesz közülük, aki lenyűgöz. A szerelem most magával ragad, hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek.

Tipp: Minden vágyad teljesülhet most, de maradj mindig a realitás talaján.

Skorpió



Páros: Nagy döntések, drasztikus változások ideje lehet ez a hónap. Mindegy, hogy mész vagy maradsz jelenlegi párkapcsolatodban, lényeges, hogy átértékeld lehetőségeidet és érzelmeidet, mert kissé zavaros a helyzet.
Páratlan: Vénusz és Merkúr is segítségedre lesz, hogy a megfelelő randialanyt megtaláld. Első ránézésre egyáltalán nem fog hasonlítani az ideálodhoz, de ha megismered, ez lényegtelenné válik.

Tipp: Kezeld helyükön az érzelmeidet, akkor nem érhet csalódás.


Thinkstock
Thinkstock

Nyilas



Páros: Kicsit vissza kell szorítanod akarnokságodat, alkalmanként felbukkanó önzőségedet, s meg kell értened, hogy kapcsolatodban nemcsak te vagy, hanem egy másik személy is. Neki is van véleménye, akarata, ő is szeretne levegőhöz jutni melletted.
Páratlan: Ha még szingliként éled mindennapjaidat, akkor már az első hétvége kedvez helyzeted gyökeres megváltoztatásához. Bármelyik nap megérkezhet az igazi, csak engedd be!

Tipp: Figyelj nagyon a kommunikációra, így meglévő vagy jövendőbeli kedvesed sem fog félreérteni.

Tipp! Tragédiák és botrányok éve! Kattints a galériáért!




Bak



Páros: Végre eljött a te időd, learathatod a szerelem babérjait. Párkapcsolatodban pozitív irányba haladnak a dolgok, ha most kérik meg a kezed, csakis igennel válaszolj! Ha gyermekáldáson gondolkodtok, mihamarabb vágjatok bele!
Páratlan: A magányos Bakoknak végre beléphet a szerelem az életébe, ráadásul a legváratlanabb pillanatban, egy meglehetősen lehetetlennek tűnő helyen. Miért ne történhetne meg veled is a csoda?

Tipp: Végre megérkezel oda, ahová vágytál, ragadd magadhoz a kezdeményezést.

Vízöntő



Páros: A január legelejét jellemző rossz kedved kellemetlen napokat hozhat szerelmi életedben is, ám ne feledd, ha valami nem stimmel a munkahelyeden, azt nem kellene hazavinned, nem igaz?
Páratlan: Rémesen távolinak tűnik február hava, mikor minden adott lesz egy nagy l'amour megérkezéséhez, főleg, hogy nagyon vágysz már erre. Próbáld átvészelni a januárt, és azokat az apró csalódásokat, amiket tartogat.

Tipp: Gondold át helyzetedet, hisz sehová nem kell rohannod.

Halak



Páros: Kellemes, bár kissé egyhangú napok követik egymást. Január folyamán még inkább elmélyülhetsz az érzelmek tengerében. Olyan szerelmi és testi örömöket élhetsz át, melyek teljesen átformálják eddigi nézeteidet.
Páratlan: Nagyszerű időszak ez, nem lesz okod a bánatra, hisz több udvarló is csapni fogja neked a szelet. Ám ne dőlj bele bárki karjába, tudd, hogy az igazi csak a hónap végén érkezhet meg.

Tipp: Légy fitt és randira kész, így bárkit lenyűgözhetsz.

Tipp! Ebbe a házba költözik Lady Gaga. Kattints a galériákért!




Januári horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111220-januari-horoszkop.htmlBoszorkányos képességekkel rendelkezik Demcsák Zsuzsa - számmisztikai elemzéshttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110819-boszorkanyos-kepesegekkel-rendelkezi-demcsak-zsuzsa-szammisztikai-elemzes.htmlOlyan a természeted, amilyen virágot szeretszhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110811-viragmisztika-nyar-vegi-viragok.htmlFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlTűz, víz, föld, levegő - Milyen jegyű vagy?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110927-tuz-viz-fuld-levego-milyen-jegyu-vagy.htmlAnyóshoroszkóp - Csillagjegye megmutatja, mennyire kedvel téged valójábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-anyoshoroszkop-csillagjegye-megmutatja-mennyire-kedvel-teged-valojaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.