csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek jegyűek egy váratlan munkára számíthatnak, a Rákoknak pedig érdemes lenne plusz energiákra szert tenniük a hétvégén.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Ha nem csipkelődnél állandóan, nem is lenne gondod, de ma igen harapós kedvedben vagy. Mivel az utóbbi időben egy ismerősödet többször is keményen kritizáltad, most meglesz ennek a következménye. Visszakaphatod a sértéseket, s az is meglehet, hogy nem közvetlenül tőle, hanem valaki más mondja el neked a bírálatait.
Hétvégi tipp: Az egyetlen mód, hogy elkerülhesd a fent jelzett kellemetlenségeket, ha nem veszed fel a telefont, és az e-mailjeidet is később olvasod el.

Bika

Ha pihenni szerettél volna szombaton, hát gyorsan felejtsd el ezt a gondolatot. A Bika jegy szülöttei igen mozgalmas hétvégére számíthatnak. Lesz nagy jövés-menés, és számos olyan dolog, amire nem számítottál. Próbáld meg követni az eseményeket, hogy ne maradj le semmiről, mert minden, ami történik, az a sors műve, és fontos üzenetet hordoz!
Hétvégi tipp: Intézd úgy a dolgokat, hogy jó pár órát pihenhess mindkét nap, különben igen hamar kifáradsz majd.

Ikrek

Egy váratlan munka vagy otthoni sürgős tennivaló alaposan keresztülhúzhatja a hétvégére tervezett programodat, amit már nagyon vártál. Ráadásul egy rég feledésbe merült téma ismételten a felszínre kerül, így két, nem éppen nyugis nap elé nézel. Próbálj meg türelmes lenni mindenkivel, csak így úszhatod meg a nagy konfliktusokat!
Hétvégi tipp: Mi lenne, ha mindkét nap kicsit korábban kelnél, s elvégeznéd a feladataidat? Így a napok hátralévő részét már azzal töltheted, amivel szeretnéd!

Átalakítunk! A félénk Evelinből bombázó lett. Kattints a galériáért!


Rák


Hétvégi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Sajnos a hétvége messze nem úgy alakul, ahogy azt eltervezted. Jó lenne, ha magad mögött hagynád sérelmeidet, mert azzal, hogy csak a sebeidet nyalogatod, mások hangulatára is negatív hatással leszel. Ez pedig nem jó senkinek, de legfőképpen neked nem. Kedvetlenül nem könnyű mosolyogni, mégis megpróbálhatnád.
Hétvégi tipp: Felejtsd el a bánatod, és csinálj valami olyat, amit szeretsz. Ezzel majd kellemesebb irányba tereled a gondolataidat.

Szűz

Ez a hétvége nyugalmat és csendességet hoz, ráadásul az alkotó, kreatív tevékenységeknek fog kedvezni, ezért vedd elő azon ötleteidet, melyeket már régóta tologatsz, hogy majd egyszer megcsinálod. Jót fog tenni neked ez a fajta kikapcsolódás, amiben maximálisan el fogsz tudni lazulni. Függönycsere, ruhavarrás, apróságok készítése, igazi felüdülés.
Hétvégi tipp: Ezek a tevékenységek olyan nagyszerű hatással lehetnek rád, mintha egy wellnessen vennél részt. Vond be családtagjaidat is!

Tipp! VV Gergő Csillával a párbaj után! Kattints a galériáért!


Mérleg


Hétvégi tipp:

Skorpió


Hétvégi tipp



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Vigyázz a pénzedre, anyagi javaidra, mert ezen a hétvégén megnő a lopás, eltulajdonítás lehetősége. Lehet, hogy egyszerűen csak te magad költekezel többet, mint amennyit megengedhetsz magadnak, vagy valaki csak arra vár, hogy megkönnyítse a pénztárcádat. Ha nem akarsz a hónap hátralévő napjain kuporgatni, figyelj oda minden fura helyzetre!
Hétvégi tipp: Bárhova is mész, ügyelj bukszád biztonságára. Most fokozott védelemre van szüksége.

Bak

Szombaton egy olyan lehetőség fog megnyílni előtted, ami teljesen felvillanyoz. Valamilyen szervezési feladatot szeretnének rád bízni, amire nem számítottál, de szívesen megteszed. Ugyanakkor, mivel még soha nem csináltál ilyesmit, alaposan gondold végig, belefér-e az idődbe, mert különben pórul járhatsz, és elmegy a kedved az egésztől.
Hétvégi tipp: Bár te mindig igyekszel mindent a legtökéletesebben kivitelezni, ne feledd, te is csak ember vagy, és a te napod is csak 24 órából áll.

Vízöntő

Élvezni fogod ezt a hétvégét, elejétől a végéig. Kiegyensúlyozottság és nyugalom vár rád mindkét napon. Próbáld meg hasznosan tölteni az időt, legyen benne mindenféle otthoni és magánéleti ügy rendezése és szórakozási lehetőség is. Az elkövetkezendő napok úgyis alaposan felforgathatják az életed, de ha most feltankolsz energiával, könnyedén veszed majd az akadályokat.
Hétvégi tipp: Töltsd szeretteiddel a hétvégét, és olyan dolgokat csináljatok, ami közös kedvencetek.

Halak

Bár a hétvégéd remekül indul, főleg a szombati nap, vasárnap délelőtt apróbb kellemetlenségek adódhatnak otthonod körül. Mivel most túlzottan is ragaszkodni fogsz az elképzelésedhez, családi viszály alakulhat ki. Meg fogsz lepődni a következményeken. Ha nem akarsz valakivel örök haragot, engedned kell csökönyösségedből.
Hétvégi tipp: A családi béke megéri a kompromisszumot, és ha megteszed, olyan hétvégéd lesz, amilyet szerettél volna.

Tipp! Így élnek az állami gondozott gyerekek. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.