csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrekre fergeteges hétvége vár, a Rákoknak pedig ezekben a napokban érdemes lenne háttérbe szorítani a káros szenvedélyeket.

Kos

Hétvégi tipp: kicsit fáradt vagy, ebből adódhat a konfliktus. Utóbbit azonnal zárd rövidre, hogy a vasárnapod már gondtalanul telhessen.

Bika

Hétvégi tipp: ha nem mondod el, mit miért teszel, szeretteid önzőnek hihetnek, pedig nem vagy az. Fő az őszinteség!

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Ikrek

Hétvégi tipp: egy kellemes túra valamely szép, hegyes-dombos vidéken jót tesz a szervezetednek, és feltölt energiával is.

Rák

Hétvégi tipp: nagy önfegyelemre lesz szükséged, de könnyedén át fogod vészelni, ha lefoglalod az összes percedet, és eltereled a gondolataidat.

Tipp! Így néz ki a híres színész Costa Rica-i luxusnyaralója belülről! Kattints a galériáért!


Oroszlán

Hétvégi tipp: ha netán épp szeretteid kapnak hajba, és ez neked rosszulesik, akkor sem kell beleavatkoznod! Meg fogják oldani nélküled is.

Szűz

Hétvégi tipp: jó időbeosztással minden kiválóan sikerülhet úgy, hogy közben még a családi békét is megőrzöd.

Szólj bele! - Nem kellek, mert kövér vagyok...



Mérleg

Hétvégi tipp: ne mondj nemet semmilyen közös programra, bármilyen fáradt is vagy! Szombaton menj el, ahova hívnak, a vasárnapot pedig csakis önös céljaid elérésével töltsd.

Skorpió

Hétvégi tipp: nem szereted a hosszú bevásárlásokat? Akkor adj ennek hangot! Honnan tudhatnák szeretteid, hogy nem kellene magukkal cipelni téged, ha nem mondod?

Sztárok tippjei: így szabadulj meg szülés után a pluszkilóktól! Kattints a galériáért!


Nyilas

Hétvégi tipp: lendületedet tartsd meg mind a két nap, és persze hagyj időt a pihenésre is, hogy brillírozhass, amikor éppen arra van szükség.

Bak

Hétvégi tipp: néhány pozitív érzelmi töltetű szó helyreállíthatja az egyetemes békét. A vasárnapod tele lesz meglepetéssel, ha megadod a lehetőséget rá.

Vízöntő

Hétvégi tipp: néhány fontos beszélgetésre is időt kell szakítani, ezekhez a szombat esti közös vacsora adhat kiváló alkalmat.

Halak

Hétvégi tipp: más sikertörténete téged is motiválhat, hogy új dolgokat próbálj ki. Fogadd szeretettel a váratlan vendéget!

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.