csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bakoknak a hónap elején sokkal alaposabbnak kell lenniük, mint máskor, a Vízöntőknek pedig nem ártana önvizsgálatot tartaniuk.

Kos

Vagány programtipp: Hogy állsz a gombával és némi gasztronómiai élményszerzéssel? Idén hetedjére rendezik meg Kárászon a Gombafesztivált, július 7-én. Kipróbálod?

Bika

Vagány programtipp: Ha nyár, hát a lecsó kihagyhatatlan tartozék, nem igaz? 7-én, szombaton akár te is megmutathatod, hogy főzöd a lecsót! Szigethalmon lecsófőző verseny lesz!

Ikrek

Vagány programtipp: A szolnoki Tiszai Hajósok terén minden szombaton Tisza-Party Nyár! Vásári hangulat, komédia, táncprodukciók, sztárvendégek, motoros felvonulás és kiállítás.

Rák

Vagány programtipp: Július 6-8. között mindenkit tárt karokkal várnak Kisnánán, a helyi várjátékokon. Mi tavaly voltunk, melegen ajánljuk!

Oroszlán

Vagány programtipp: Idén sem marad el a Homokháti Sokadalom, egészen július 8-ig várnak rád! Kóstolók, zenei programok, kultúra Mórahalmon.

Szűz

Vagány programtipp: Ha valami biztos nem változik, akkor az a Visegrádi palotajátékok. Idén július 5-8. között várják az érdeklődőket.

Mérleg

Vagány programtipp: Negyedik alkalommal is megrendezik Hajdúszoboszlón a helyi várjátékokat. S ha ebben már kiélted magad, még kiugorhatsz a fürdőkomplexumba!

Skorpió

Vagány programtipp: Dödölle? Prósza? Palacsinta? Irány Révfülöp július 7-8-án.

Nyilas

Vagány programtipp: Zene, kirakodóvásár és még egy kis fürdőzés is? Egyben megkapod Harkányban, a Fürdőfesztiválon, a hónap legelején.

Bak

Vagány programtipp: Láttál már élőben szépségversenyt? De kakasosat biztos nem! Lesz ilyen Poroszlón július első hétvégéjén, bográcsozással egybekötve.

Vízöntő

Vagány programtipp: Tata nemcsak csodaszép, hanem izgalmas is, július elsején még tart a XIX. Víz, Zene, Virág Fesztivál!

Halak

Vagány programtipp: Balaton és zene? Naná! Kiváló kombinációt nyújt ehhez a Térzene Fesztivál Balatonföldváron, július 4-7. között.


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk Téged hétköznap este 10 után a Life.hu-n!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.