a nap cikke csillagállás csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén a Bakok nagyon felfokozott lelkiállapotban lesznek, a Szűzek pedig nem igazán hagynak majd teret mások akaratának.

Kos

Hétvégi tipp: Ha egy pozitív üzenet érkezésében reménykedsz, s helyette épp negatív hírt kapsz, jusson eszedbe, hogy minden dolog a te érdekedben történik, ez a hír később még jó lehet!

Bika

Hétvégi tipp: A csalódottság arra jó, hogy észrevedd az álarcokat is, és tudd, mit kell a jövőben elkerülnöd.

Ikrek



Hétvégi tipp:

Rák

Hétvégi tipp: Ha bárki döntésre szeretne rávenni a hétvégén, alaposan rágd át magad a válaszon, semmit ne siess el, mert ami neki kedvező, neked hátrányos is lehet.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Minden régi ismerőst, barátot, rokont hívj fel, nehogy azt gondolják, megfeledkeztél róluk! A rövid, pár perces beszélgetések sok plusz energiával tölthetnek fel.

Szűz

Hétvégi tipp: Irtó magas fordulatszámon fogsz pörögni, de azért próbáld megtalálni a békés rendezés lehetőségét, bármiről is legyen szó.

Mérleg

Hétvégi tipp: A hétvége múlásával se hagyd magad mögött optimizmusodat, nagyon jól fog jönni a zűrös munkanapokon.

Skorpió

Hétvégi tipp: Valakivel ezen a két napon nagyon egymásra fogtok hangolódni, sok mindent érdemes lesz átbeszélni.

Nyilas

Hétvégi tipp: Végy egy mély levegőt, és fuss neki egy alapos szelektálásnak is! Ne kíméld a szekrényeid eldugott zugait sem.

Bak

Hétvégi tipp: Ha valaki látványosan vissza akar élni a jóindulatoddal, vond kérdőre, ne hagyd magad megvezetni! Tanulja meg, ki vagy.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Nem áll rosszul a szénád, de állhatna jobban is. A gyarapodásért most tehetsz valami fontosat!

Halak

Hétvégi tipp: Gondolkodj előre! Ne egy nappal vagy egy héttel, hanem hónapokkal! Csakis így tudsz igazán hatékony lenni, és az esetleges gondokat hamar kiküszöbölni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.