asztrológia csillagállás csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok otthona ezen a hétvégén meglehetősen forgalmas hellyé válik, a Rákok pedig állandóan szaladnak majd valahová.

Kos

Hétvégi tipp: Főzz finomakat, készíts elő egy jó üveg vörösbort, és beszélgess a szeretteiddel.

Bika

Hétvégi tipp: A szombat esti órákban megnő a Bikák testiség utáni igénye. Használd ki a lehetőséget, akár egy éjszakára is!

Ikrek

Hétvégi tipp: Mondd el az aggodalmaidat a legjobb barátodnak vagy baránődnek, több szem többet lát. Idős tanácsadók minden családban akadnak, ha kérdésed van, tedd fel nekik.

Rák

Hétvégi tipp: A jól kialakított napirend minden nehézségen átsegít, alkalmazhatnád máskor is!

Oroszlán

Hétvégi tipp: Egzisztenciád megszilárdítására is nagyszerű lehetőséged nyílik ezen a hétvégén, ne utasíts vissza semmilyen javaslatot!


Szűz

Hétvégi tipp: A jó hírrel együtt érkező elvárásoktól ne rémülj meg, azoknak is meg tudsz felelni, mégis csak egy igazi Szűz vagy!

Mérleg

Hétvégi tipp: Még arra az önzésre is képes leszel, hogy a barátaidat és rokonaidat is rávedd arra, hogy támogassanak célod elérésében. A végén tényleg egy emberként fognak melléd állni.

Skorpió

Hétvégi tipp: Fogadj most mindenkit a bizalmadba, mert senki nem fog ezzel visszaélni.

Nyilas

Hétvégi tipp: Jövő héten szeretnél nyerő helyzetbe kerülni? Ehhez fejben is mindent rendezned kell, meditálj egy kicsit.

Bak

Hétvégi tipp: Cselekedjazonnal, ha sikert akarsz elérni!

Vízöntő

Hétvégi tipp: Igen, néha te is megteheted, hogy kissé eltávolodsz az emberektől, hisz éppen így fogsz tudni újra közeledni feléjük.

Halak

Hétvégi tipp: Mindennek járj utána, különben jó nagy gödörbe eshetsz, amiből nehéz lesz kimászni.

Szerelmi horoszkóp októberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120924-ezoteria-asztologia-csillagjegy-szerelmi-horoszkop-oktoberre.htmlOktóberi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120924-ezoteria-csillagjegy-oktoberi-karrierhoroszkop.htmlOktóberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120924-ezoteria-csillagjegy-asztrologia-oktoberi-horoszkop.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.htmlMennyire vagy konyhatündér? Csillagjegyedből kiderülhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120106-mennyire-vagy-konyhatunder-csillagjegyedbol-kiderul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.