asztrológia csillagjegy csillagjóslás horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a Bakok ezen a hétvégén mágnesként vonzzák az embereket, addig a Halak hétvégéje csendben telik majd.

Kos

Hétvégi tipp: Számos dolog blokkolt az utóbbi időben, aminek most véget kell vetned. Ne tervezz hétvégére semmi extra programot, inkább maradj otthon, és lazíts.

Bika

Hétvégi tipp: Élvezd a pillanatot, örülj az apróságoknak, és légy nyitott mindenre.

Ikrek

Hétvégi tipp: Ne légy merev, most különösen fontos, hogy minden téren ellazulj. Engedd szabadon a fantáziádat, merj szárnyalni!

Rák

Hétvégi tipp: Egy kis flört még nem rengeti meg a világot, de arra ügyelj, hogy annyit vállalj be, amennyi még belefér a kikacsintgatás kategóriájába.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Jól fogod érezni magad, amit meg is érdemelsz a fárasztó hét után. Csupán arra ügyelj, hogy egy kiadós alvás is beleférjen a programodba.

Szűz

Hétvégi tipp: Menjetek uszodába vagy moziba a családdal vagy a barátaiddal. Vagy sétáljatok a hegyekben, ehhez még nagyon kedvez az idő!

Mérleg

Hétvégi tipp: Az elmúlt hetek feszültségét oldd fel a párod vagy egy barátod segítségével, keressetek valamilyen extrém program lehetőséget.

Skorpió

Hétvégi tipp: Tervezz társasági programokat - nem fogod megbánni.

Nyilas

Hétvégi tipp: Beszélgess sokat a szeretteiddel, és mondd ki az igazat! Megoldódik pár családi feszültség, ha mindenki őszinte lesz a többiekkel.

Bak

Hétvégi tipp: Te is megérdemled a törődést - nem igaz? Ha nem kapod meg, amire vágysz, akkor nem vagy jó helyen.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Szentelj sokkal több időt a kedvesednek vagy újdonsült udvarlódnak. Mindketten élvezni fogjátok a másik társaságát.

Halak

Hétvégi tipp: Tégy félre mindent, ami nyűg, probléma, macera. Most megengedheted magadnak ezt a luxust. Csináld azt, amit szeretsz, és csakis azt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.