asztrológia csillagjóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak érzelemmel, a Mérlegeknek pedig örömmel, mosollyal és izgalommal telinek ígérkezik ez a hétvége.

Kos

Hétvégi tipp: A testiség kiemelt fontosságú lesz, érezd a másikat!

Bika

Hétvégi tipp: Szombat délután menj uszodába a barátokkal, rendezzetek úszóversenyt, vasárnap pedig csak pihenj, vagy nézz meg egy olyan filmet, ami a tengerparton játszódik.

Ikrek

Hétvégi tipp: A türelem nem az erős oldalad, de ezen a hétvégén még erre is képes leszel.

Rák

Hétvégi tipp: A féltékenység már sokszor bajba sodort, vetkőzd le ezt a rossz tulajdonságodat!

Oroszlán

Hétvégi tipp: Vasárnapra tervezz egy baráti vagy családi összejövetelt.

Szűz

Hétvégi tipp: Nyisd ki a szíved kapuját, ha nem teszed, akkor Vénusz fogja feszegetni a zárat.

Mérleg

Hétvégi tipp: Amit szombaton megtehetsz otthon, ne halaszd vasárnapra! A takarítást, mosást, vasalást muszáj megcsinálni.

Skorpió

Hétvégi tipp: Ha már olajozottan halad az idő kereke, és semmi sem zavar be, menj el egy barátoddal valahova, és beszélgessetek, ez talán megnyugtatja háborgó lelkedet.

Nyilas

Hétvégi tipp: Mivel mindent szeretsz, ami esztétikus, mi lenne, ha egy kiállítást vennél célba? Sétálsz egyet, és még gyönyörködhetsz is a múzeumi tárgyakban.

Bak

Hétvégi tipp: Egy jó könyv utána pedig egy aromaterápiás, gyertyafényes fürdő feloldja az esetleges feszültségeket.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Csak a családtagjaiddal és a szeretteiddel vedd körbe magad. Akárki is lép be hirtelen a képbe, ne hidd el a túlzott csillogást.

Halak

Hétvégi tipp: Mivel váratlan anyagi bevételed volt vagy lesz hamarosan, megteheted, hogy vasárnap elugorj kedvenc butikodba, és vegyél egy pár új cuccot magadnak, persze már a télre!

Tudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.htmlAmilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlTudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.htmlMennyire vagy konyhatündér? Csillagjegyedből kiderülhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120106-mennyire-vagy-konyhatunder-csillagjegyedbol-kiderul.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111215-horoszkop-igy-hatnak-a-csillagok-a-szexualis-eletedre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.