asztrológia csillagok csillagállás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Növőhold segítségével a hét elején az ünnep szépen és békésen alakul. A megértés, a szeretet most tartós vendég lesz a háznál. A hét közepén érkező telihold új lendületet ad, érdemes megtervezni a 2013-as esztendő fő irányvonalait. Íme a Life.hu előrejelzése a hétre.

Kos

Tipp: A munkát és a szakmai kérdéseket erre a hétre felejtsd el. Most már minden ráér 2013-ig!

Bika

Tipp: Attól, hogy karácsony van, még nem kell minden szép szónak bedőlnöd. Bikaként reálisan gondolkodsz, így időben észre kell venned, ha valami nem kerek.

Ikrek

Tipp: Semmihez nincs késő. A héten hívd fel azokat, akikkel időtlen idők óta nem beszéltél, pedig nagyon kellene.

Rák

Tipp: Az idő faramuci dolog, de ezen a héten lesz belőle annyi, amennyi minden vágyadat képes kielégíteni. Foglalkozz saját magaddal.

Oroszlán

Tipp: Amint vége a három napos karácsonyozásnak, utazz el valahová, vagy legalább egy napos kirándulásra ruccanj ki olyan helyre, ahol tényleg képes vagy feltöltődni.

Szűz

Tipp: Akkor szép minden, ha nem nyomja a lelkedet semmilyen félbehagyott dolog, igaz?

Mérleg

Tipp: Összességében tényleg annyi lehet a gondod, hogy fizikailag és szellemileg is fáradt vagy. Ezen viszont csak pihentető alvással fogsz tudni segíteni.

Skorpió

Tipp: Ha van egyedülálló idős ember a családban, ne feledkezz el róla!

Nyilas

Tipp: A sok finom süti, az édes illatok folyamatosan evésre késztetnek? Azért óvatosan, ne kezdd pluszkilókkal az újévet!

Bak

Tipp: A kevesebb néha több. Nem kell ötféle süti. Elég egy, de azt készítsétek közösen!

Vízöntő

Tipp: Hová nem jutottál el idén, ahová még szeretnél? Egyik nap fogd a családot, és utazzatok el Magyarországon bárhová.

Halak

Tipp: Van már jövő évi naptárad? Ha nem, ideje beszerezni, mert lesz mit bele feljegyezni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.