asztrológia csillagászat csillagjóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek figyeljenek azokra a jelekre, amiket a szervezetük küld, a Vízöntők pedig a lelki problémák megoldására szánjanak egy kis időt. Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja.

Kos

Hétvégi tipp: Ha hiányzik az ünnepi hangulat, akkor miért nem dekorálod ki a lakást? Az ajtóra is tégy egy csinos díszt.

Bika

Hétvégi tipp: Kicsit lazulj el, mert túl görcsös vagy az utóbbi időben. Meditáció, jóga, jót fog tenni!

Ikrek

Hétvégi tipp: Sikerélményekben gazdag jövő hét következik, ezért fel kell készülnöd rá. Fontos, hogy feltöltsd magad elég tartalékenergiával.

Tedd othonosabbá a lakásod az ünnepekre! - A legjobb dekortippek itt



Rák


Hétvégi tipp: A nagy munkavégzésbe iktass be egy-két órányi pihenőidőt is, különben nagyon fáradt leszel hétfőn.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Különösen vasárnap kellene egy kicsit lazítanod, és végre olyan dolgot tenned, ami messzire űzi a komor hangulatot.

Szűz

Hétvégi tipp: Intézd úgy a dolgaidat, hogy a szeretteiddel töltött időt kösd össze a pihenéssel. Így két legyet ütsz egy csapásra.

Mérleg

Hétvégi tipp: Ezüstvasárnap lévén biztos sok kedvezményt találsz a boltokban. Nem kell költekezni, de körbenézni szabad!

Skorpió

Hétvégi tipp: Ideje összegezned a karácsonyi feladatokat, s azt, mit végeztél már el belőlük.

Nyilas

Hétvégi tipp: Nagy szükséged lenne csendre, békére, még ha nem is így érzed. Karácsonyig nem sok idő van hátra, addig lecsillapíthatod az elméd. Kezdd most!

Bak



Hétvégi tipp:

Vízöntő



Hétvégi tipp:

Halak



Hétvégi tipp:

Decemberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztologia-csillagaszat-decemberi-horoszkop.htmlDecemberi szexhoroszkóp (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-csillagjegydecemberi-szexhoroszkop.htmlSzerelmi horoszkóp decemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztrologia-csillagjoslas-szerelmi-horoszkop-decemberre.htmlDecemberi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztrologia-csillagallas-decemberi-karrierhoroszkop.htmlFejleszd a hatodik érzéked - csillagjegyed szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121110-onismeret-ezoteria-igy-fejleszd-a-hatodik-erzeked-gyakorlati-utmutato.htmlTudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.htmlAmilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.