asztrológia csillagállás horoszkóp ezotéria csillagjegyek január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák szerezzenek tapasztalatokat olyan témákban, amelyeket eddig csípőből elutasítottak, az Ikreknek pedig nagy figyelmet kell szentelniük a rutin dolgokra és a pillanatnyi feladatokra egyaránt. Tudd meg Te is, hogy mit ígér számodra a Life.hu januári horoszkópja.

Kos

Vagány programtipp: Naná, hogy fognak vonzani a karácsonyi leárazások. Ki ne hagyd, hisz rá fogsz lelni pár kifizethető darabra.

Bika



Vagány programtipp:

Ikrek

Vagány programtipp: Igazán megér egy sétát Szentendre, különösen azért, mert ott egészen január 6-ig tartanak a karácsonyi utóprogramok.

Rák

Vagány programtipp: A karácsonyi szezon Vörsön nem ért véget! Ha még sosem láttad az ország legnagyobb betlehemét, ideje útra kelni, s megnézni januárban.

Oroszlán

Vagány programtipp: Hogy alakult a képes sajtó története Magyarországon? Megtudhatod egy fantasztikus kiállításon a Budapesti Történeti Múzeumban!

Szűz

Vagány programtipp: Egy igazán pörgős estére vágysz? Akkor legyél ott a Back II Black lemezbemutató koncertjén január 19-én a MOM-ban.

Mérleg

Vagány programtipp: A Magyar Kultúra Napjának 190. évfordulója lesz január 22-én. A magyar levéltárak országszerte kulturális és művészeti rendezvényeket tartanak majd. Ott a helyed neked is.

Skorpió

Vagány programtipp: Mi biztos megnézzük Tom Cruise legújabb filmjét, ami most kerül a mozikba: Jack Reacher. Te csatlakozol?

Nyilas

Vagány programtipp: Ha már túl vagy a nehéz időszakon, feltétlenül nevezz be egy 2-3 napos wellness hétvégére. Valahol le kell vezetned a feszültséget.

Bak

Vagány programtipp: S ha már korán kelsz, akkor heti kétszer kezdhetnéd a napot a fitneszteremben. Mit szólsz?

Vízöntő

Vagány programtipp: Ha érdekel más népek történelme, akkor az észt szigetvilág néprajzi gyűjteményét érdemes megnézned a Néprajzi Múzeumban (egészen áprilisig bármikor).

Halak

Vagány programtipp: Számos esküvőkiállítás lesz országszerte, Budapesten, Debrecenben, Miskolcon. Ha nem is tervezel házasságot, attól még a fantáziádat szabadon eresztheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.