a nap cikke csillagjegy horoszkóp ezotéria kínai horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mit hoz a Kígyó éve? Szerencsét, szerelmet, netán üzleti sikereket? A kínai újév ugyan csak 2013. február 10-én kezdődik, de jó, ha előre tudjuk, mi vár ránk!

Patkány

Ha a Patkány évében születtél, egyféleképpen kerülheted el, hogy a feje tetejére álljanak a dolgok: ha türelmet gyakorolsz, és minden lépést alaposan megfontolsz. Ez különösen a pénzügyi dolgaidra igaz. Ugyanakkor a Kígyó jó hatással lehet rád. Ha elég alapos vagy, minden oldalról megvizsgálod az ötleteidet, mert inspirációból és ideából bőven jut neked az idén, amelyek közül a legjobbakat gondos tervezéssel hihetetlen sikerre is viheted. A szerelmi életedben hatalmas meglepetés vár, egészen új érzelmi és érzéki dimenziók nyílhatnak meg előtted régi vagy új párod mellett.

Thinkstock
Thinkstock

Bivaly

Ha a Bivaly évében születtél, fel kell készülnöd a hegymenetre. Ha hegymászó vagy, ha nem, élvezni fogod a Kígyó évét. Különösen a karriered szárnyalhat. Kiváló kapcsolatokat köthetsz, a főnökeid és a kollégáid elismerik a munkádat és a képességeidet, és stabilizálódhat az anyagi helyzeted. De kockáztatnod kell! Az idén válaszd a szokatlan és az őrült dolgokat a hagyományos helyett. Ugyanígy a szerelmi életed is meglepő újdonságokat tartogathat, ha elég bátor vagy váltani és változtatni az élet berögzült menetén.

Tigris

Ha a Tigris évében születtél, komótosan, de annál intenzívebben történnek veled a jó dolgok. Igen, a Kígyó évében neked sem árt türelmesebbnek lenned. Közhely ugyan, de lassú víz partot mos. Míg a Sárkány évében hatalmas lehetőségeket kaptál a sorstól, most a sikereidet kell megerősítened. Csak semmi hirtelen mozdulat, semmi meggondolatlan tett. Haladj mindig a tavaly kitaposott ösvényen, most már nem térhetsz le róla. Ha túl nagy kockázatot vállalsz, könnyen elveszthetsz mindent, amit eddig a magánéletben és a szakmai szamárlétrán elértél.

Nyúl

Ha a Nyúl évében születtél, pazar időszakra számíthatsz a Kígyónak hála. Előléptetés, saját vállalkozás indítása, pénzügyi nyereség, családi boldogság, gyermekáldás - ez vár rád 2013-ban. Ha összeszeded a bátorságodat, és mersz az első sorba állni, új szerelem, új munkahely, új vállalkozás és rengeteg pénz lehet a jutalmad. A kényelmet és a megszokásokat persze nehéz a hátad mögött hagyni, de talán soha nem lesz ilyen kedvező a helyzeted, hogy egy kis merészséggel megválthasd a világot!

Sárkány

Ha a Sárkány évében születtél, igazán irigylésre méltóan alakulhat számodra a Kígyó időszaka. Olyannyira, hogy irigyeid sem lesznek, hiszen megérdemled a sikereket! A Sárkány évében felvett tempód lendülete ebben az évben is ki fog tartani, ha nem elégszel meg az eredményeiddel, hanem igenis a csúcsra törsz. A vakmerőség azonban nem biztos, hogy kifizetődik, így a realitások talajáról ne rugaszkodj el, maximum csak egy kicsit. Ugyanez vonatkozik a magánéletedre is, minden rendben lesz, hacsak nem kezdesz kalandokba, a félrelépés ugyanis most biztosan kiderül!

Thinkstock
Thinkstock

Kígyó

Ha a Kígyó évében születtél, 2013 igazán a te éved lesz. Szakmai és pénzügyi téren nem kockáztathatsz, ha csak egy kevés esély van a győzelemre. Inkább tervezz, szervezz, járj utána mindennek, fontolj meg alaposan minden lépést, és akkor siker koronázza az erőfeszítéseidet. A magánéletedben ezzel szemben nyugodtan legyél aktívabb, a kedvesed meghálálja a figyelmet és a törődést. Ha pedig még nincs párod, fektess több energiát a nagy Ő megtalálásába.

Ha a Ló évében születtél, nem feledkezhetsz meg a kötelességeidről a kedvteléseid javára. Inkább próbáld meg a Kígyó időszakában összekötni a kellemest a hasznossal. Koncentrálj és legyél következetes, a szemedet egyetlen pillanatra se vedd le a célról, különösen akkor, ha szakmai vagy financiális ügyekben szeretnél egyről a kettőre jutni. Ha nincsenek ilyen ambícióid, nyugodtan lazíthatsz. Szerelmi életedben is próbálj a stabilitásra figyelni az esztelen kalandozások helyett, így nem kell tartanod a szívfájdalmaktól.

Kecske

Ha a Kecske évében születtél, és sikereket szeretnél elérni, akkor számíthatsz a támogatóidra. A családod és a barátaid mindent megtesznek, hogy a magánéletedben simán menjenek a dolgok, míg főnököd, kollégáid és szakmai támogatóid a karrieredet egyengetik. Ennyi segítség láttán azonban eszedbe se jusson hátradőlni! Ha a hozzád közel állók úgy látják, hogy nem teszel meg mindent, hogy nem vagy méltó a támogatásukra, akkor a szerencsével együtt elpártolhatnak mellőled.

Majom

Ha a Majom évében születtél, vége a kompromisszumok időszakának. Ha sikereket akarsz elérni szakmai és pénzügyi téren, magadra kell hallgatnod. A megérzéseid és a belső hangod most is jó tanácsokat adhatnak, de mindezeket támaszd alá kalkulációval és tervezéssel is. Legyél mindenekelőtt precíz és pontos. Ha az elveidért kell harcolnod, most diplomatikus viselkedéssel és logikus érveléssel arathatod le a babérokat és az elismerést a kitartásodért. A magánéletedben is a sarkadra kell állnod, most bátrabban kiállhatsz az igazadért, mint korábban!

Thinkstock
Thinkstock

Kakas

Ha a Kakas évében születtél, a Kígyónak köszönhetően elérheted a vágyott stabilitást és a szerencsét. Maradj továbbra is szorgalmas és állhatatos, így biztos a siker szakmai és pénzügyi téren is. A magánéletedben pedig akkor könyvelhetsz el sikereket, ha több időt töltesz a szeretteiddel, és nem engeded, hogy a családi életet megzavarják a munkahelyi feladatok. Ha hazaérsz, legyél otthon testben, szívben és lélekben is.

Kutya

Ha a Kutya évében születtél, át kell venned az evezőt és a kormányt is. A Kígyó segít, hogy vezesd a munkatársaidat, de a munkából is ki kell venned a részedet, nem elég, ha utasításokat osztogatsz. Maradj racionális, logikus, és legyenek tiszta elképzeléseid is, de élvezd az élet apró örömeit. A párkapcsolatod boldogságáért is tenned kell. Ne akard irányítani a kedvesedet, hanem válassz kompromisszumos megoldásokat, ha vitára vagy nézeteltérésre kerül sor.

Disznó

Ha a Disznó évében születtél, ne rugaszkodj el a valóságtól, gondolkodj inkább reálisan. Minden karrieredet érintő kérdésben maradj higgadt, és érvekkel támaszd alá a véleményedet. Az alaposságoddal most a szakmai ellenfeleidet és támogatóidat is meggyőzheted, hogy te vagy a megfelelő ember a nagyobb horderejű feladatokra. A magánéletedben sem lazíthatsz, szembe kell nézned olyan helyzetekkel, amelyeket csak mélységes nyugalommal tudsz kezelni. Csak így őrizheted meg a szerelmi és családi életed boldogságát, harmóniáját és békéjét.

Veszélyes szekták: belépés csak tagoknakhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121217-veszelyes-szektak-belepes-csak-tagoknak-kilepes-csak-holtaknak.htmlA neve lesz Katalin végzetehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121214-katalin-hercegno-es-diana-hercegno-sorsa-az-asztrologia-szerint.htmlFurcsa szagok és sikoly: a poltergeist-jelenséghttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121213-szellem-ezoteria-tulvilag-furcsa-szagok-mozgo-targyak-verfagyaszto-sikoly.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.