asztrológia csillagállás jóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bakok arra vágynak, hogy ezen a hétvégén visszavonulhassanak és egyedül lehessenek egy kicsit. Erre azonban nem lesz lehetősége a Nyilasoknak, mert hozzájuk váratlan vendégek toppanhatnak be. Neked vajon mit ígér a Life.hu hétvégi horoszkópja?

Kos

Hétvégi tipp: Bármi is legyen a téma, biztosan tudjátok rendezni. A siker garantált, mihamarabb tedd meg az első lépéseket!

Bika

Hétvégi tipp: Szánj azokra egy kis időt, akik valóban fontosak neked - legalább a hétvégén! A munka ráér hétfőn is!

Ikrek

Hétvégi tipp: Ha nem is vásárlási szándékkal, de menj el egy bolhapiacra. Hívd el a barátodat vagy a barátnődet is.

Rák

Hétvégi tipp: Tartsd szem előtt, hogy semmi sem történik véletlenül. Lehet, hogy meg kellene osztanod az idődet, hogy önmagaddal és másokkal is jót tehess.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Tele vagy energiával. Ez azért van, mert péntek este időben megszabadultál a munkától. Élvezd ezt a két napot!

Szűz

Hétvégi tipp: Ha már nem kell a munka miatt aggodalmaskodnod, miért tennéd ezt a magánéleteddel összefüggésben? Engedd el magad!

Mérleg

Hétvégi tipp: Ha nem regenerálódsz, a hétfői napod nagyon megterhelő lesz. Nem fogod bírni a strapát. Menj el egy gőzfürdőbe!

Skorpió

Hétvégi tipp: Figyelj oda mindenre. Járj nyitott szemmel, és bármi is jut eszedbe, azonnal jegyezd le, nehogy elfelejtsd!

Nyilas

Hétvégi tipp: Ne zárkózz el semmilyen meghívástól. A délutánokat töltsd pihenéssel, mert az is kell, de vegyél részt társasági programokban is.

Bak

Hétvégi tipp: Légy objektív és reálisan gondold végig, valóban okod van arra, hogy így gyötörd magad?

Vízöntő

Hétvégi tipp: Kérj bocsánatot. Ettől nem leszel kevesebb, sőt! Nagyot nősz majd szeretteid szemében.

Halak

Hétvégi tipp: Lehet, hogy elvárod, hogy odafigyeljenek rád, de neked is ugyanazt kell tenned! Ezt mindig tartsd szem előtt!

Pénzhoroszkóp 2013-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130111-ezoteria-es-csillagjegy-penzhoroszkop-2013ra.htmlSzexhoroszkóp 2013-ra (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130102-erotika-es-szex-szexhoroszkop-2013ra-18.htmlHoroszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzeked.htmlHoroszkóp: így maradj egészséges 2013-ban!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121217-egeszseghoroszkop-2013ban-hogyan-tudnak-egeszsegesek-maradni-a-kulonbozo-csillagjegyek.htmlNagy szerelmi horoszkóp a 2013-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121218-a-lifehu-nagy-szerelmi-horoszkopja-a-2013as-evre.htmlKínai horoszkóp 2013-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121218-ezoteria-es-csillagjegy-kinai-horoszkop-2013ra.htmlÉves horoszkóp 2013-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121218-ezotertia-es-csillagjegyek-horoszkop-2013ra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.