asztrológia tavasz hétvége horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok ne takarítsanak a hétvégén, a Skorpiók pedig legyenek diplomatikusak március első hétvégéjén. Lássuk, neked mit üzen a Life.hu horoszkópja. 

Kos

Hétvégi tipp: tüzes jellemeddel ellentétben ezen a hétvégén a végtelen nyugalom jellemez, tartsd magad ehhez, bármi történjék is.

Bika

Hétvégi tipp: ezt a hétvégét most aktív pihenéssel töltsd. A nagytakarítást halaszd máskorra.

Ikrek

Hétvégi tipp: időben foglalj helyet az ünnepi hétvégére, nehogy lemaradj valami jó programról. Már most nézz utána az interneten.

Rák



Hétvégi tipp:

Oroszlán

Hétvégi tipp: lepd meg magadat egy jó kis meditációs CD-vel, az majd megnyugtat, de egyben fel is turbóz.

Szűz

Hétvégi tipp: ha van párkapcsolatod, lehet, hogy meginogsz. Ha ez megesik, tűnődj el az okokon! Ha keresed az igazit, akár két udvarló közül is választhatsz.

Mérleg

Hétvégi tipp: szeretsz fotózni? A bimbózó virágok az amatőr fotósokat is elcsábíthatják pár kattintás erejéig!

Skorpió

Hétvégi tipp: bárkivel is beszélgess a hétvégén, mindig őszintén mondd el a véleményed! Így semmit nem fordíthatnak ellened.

Nyilas

Hétvégi tipp: a sok mélázás mellett azért főzz vagy süss valami ínycsiklandóan finomat.

Bak

Hétvégi tipp: ha sikerül hallgatni, ami persze aranyat ér, akkor szombat este ne hagyd ki a bulit!

Vízöntő

Hétvégi tipp: ne terheld túl magad. Pihenni is kell valamikor, pár órányi pluszalvás üdítően fog hatni rád.

Halak

Hétvégi tipp: süss egy olyan sütit, amit még sosem próbáltál. Tedd próbára a kreativitásodat.

Horoszkóp március hónaprahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130227-marciusi-horoszkop-a-lifehun-asztrologia-ezoteria-csillagjoslas.htmlPénzhoroszkóp 2013-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130111-ezoteria-es-csillagjegy-penzhoroszkop-2013ra.htmlSzexhoroszkóp 2013-ra (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130102-erotika-es-szex-szexhoroszkop-2013ra-18.htmlHoroszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzeked.htmlHoroszkóp: így maradj egészséges 2013-ban!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121217-egeszseghoroszkop-2013ban-hogyan-tudnak-egeszsegesek-maradni-a-kulonbozo-csillagjegyek.htmlKínai horoszkóp 2013-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121218-ezoteria-es-csillagjegy-kinai-horoszkop-2013ra.htmlÉves horoszkóp 2013-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121218-ezotertia-es-csillagjegyek-horoszkop-2013ra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.