csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak a szombat délelőtt szaladgálással, vásárlással vagy pakolással telik majd, a Szüzek pedig látványosan feldobott hangulatban lesznek, és folyamatosan mosolyognak majd. Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Kos

Hétvégi tipp: romantikus filmek helyett inkább süss egy isteni sütit, és kápráztasd el szeretteidet.

Bika

Hétvégi tipp: De mi lesz szombat este? Ugye van valami zenés programod?

Ikrek

Hétvégi tipp: ne feledd, hogy jövő hétvégén húsvét van. Ha jót akarsz magadnak, most intézd el a bevásárlást.

Rák

Hétvégi tipp: próbálj ki új ízeket! A Távol-Kelet ritka vendég a konyhádban, itt az ideje megkóstolni a finomságait!

Oroszlán

Hétvégi tipp: ha kimondtad, leírtad, s rájössz, hogy bántó vagy félreérthető lehet bármi, amit mondtál, kérj mihamarabb elnézést. Egy szál virág, egy szelet csoki is vigasztaló lehet.

Szűz

Hétvégi tipp: kellemes hétvégéd lesz, de most ki akarsz rúgni a hámból egy pár óra erejéig, igaz? Tedd meg!

Mérleg

Hétvégi tipp: pótold be ezen a hétvégén, amit elmulasztottál. Mindegy, mi az, kicsi vagy nagy, szerezd meg!

Skorpió

Hétvégi tipp: ugye tudod, hogy jövő héten húsvét van? Állítsd össze a bevásárló listát, és hétfőn vagy kedden intézd el, amit el kell.

Nyilas

Hétvégi tipp: hol nem jártál évek óta, de nagyon vágysz rá? Hát rajta, minden adott egy nagyobb kiránduláshoz!

Bak

Hétvégi tipp: mindenkinek mondd el szombaton, hogy milyen terveid vannak.

Vízöntő

Hétvégi tipp: nézz utána, milyen tértisztítási technikák léteznek, és alkalmazd valamelyiket.

Halak

Hétvégi tipp: lazíts, s ha szombaton mégis elcsábít a takarítás gondolata, vagy munkakényszer lesz úrrá rajtad, akkor legalább vasárnap tarts pihenőnapot.

Fejleszd a hatodik érzéked - csillagjegyed szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121110-onismeret-ezoteria-igy-fejleszd-a-hatodik-erzeked-gyakorlati-utmutato.htmlAmilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlTudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.htmlMennyire vagy konyhatündér? Csillagjegyedből kiderülhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120106-mennyire-vagy-konyhatunder-csillagjegyedbol-kiderul.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111215-horoszkop-igy-hatnak-a-csillagok-a-szexualis-eletedre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.