asztrológia csillagászat március horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok bátran vállalják a véleményüket, a Mérlegek pedig készüljenek fel, hogy az otthoni teendőikkel bizony végezniük kell a hétvégén. Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja az utolsó márciusi hétvégére.

Kos

Hétvégi tipp: a világmegváltó tervek mellett ugye pihenni is fogsz? Jót tenne egy kis meditáció is. Egyedül vagy társaságban? Döntsd el te!

Bika

Hétvégi tipp: egy jó időbeosztással minden kiválóan sikerülhet úgy, hogy közben még a családi békét is megőrzöd, igaz?

Ikrek

Hétvégi tipp: ne mondj nemet semmilyen közös programra, a fáradtság és a kedvtelenség ne legyen kibúvó ok!

Rák

Hétvégi tipp: nem szereted a hosszú bevásárlásokat? Akkor rendeld meg interneten azt, amire szükséged van, és foglalkozz lényegesebb dolgokkal - például a húsvéttal.

Oroszlán

Hétvégi tipp: lendületedet tartsd meg hétfőig, amikor jön a locsolkodás!

Szűz

Hétvégi tipp: teszteld konyhai képességeidet, próbálj ki új sütiket, vagy szervezd meg a rokonokkal, barátokkal, hogy cseréljetek egymás közt finomságokat.

Mérleg

Hétvégi tipp: ha tojásfestésre adod a fejed, ne bolti színezőt, hanem natúr módszereket próbálj ki, mint pl. a céklalé, hagyma, ibolya, vöröskáposzta.

Skorpió

Hétvégi tipp: készíts a gyerekekkel húsvéti dekorációt, vagy finom sütiket.

Nyilas

Hétvégi tipp: kicsit fáradt vagy? Aludd ki magad, és falatozz a húsvéti sonkából.

Bak

Hétvégi tipp: légy őszinte a szeretteiddel, meglásd, meglesz az eredménye.

Vízöntő

Hétvégi tipp: egy kellemes nyuszikereső túra valamilyen szép hegyes-dombos vidéken jót tesz a szervezetednek, s fel fog tölteni energiával. Hívj magaddal másokat is.

Halak

Hétvégi tipp: nagy önfegyelemre lesz szükséged, de a paleolit életmód kiváló alternatíva lehet.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Fejleszd a hatodik érzéked - csillagjegyed szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121110-onismeret-ezoteria-igy-fejleszd-a-hatodik-erzeked-gyakorlati-utmutato.htmlTudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.htmlAmilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlTudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.htmlMennyire vagy konyhatündér? Csillagjegyedből kiderülhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120106-mennyire-vagy-konyhatunder-csillagjegyedbol-kiderul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.