VV Olivér Való Világ 4 szerelem megcsalás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki megdöbbent, mikor néhány órával ezelőtt VV Olivér bejelentette egy közösségi portálon, hogy szakítottak Enikővel.

Mikor Olivér párbajozni indult, nem lehetett tudni, együtt marad-e barátnőjével, Enikővel. A lányt nagyon megviselte, hogy szerelme a villában Anikónak udvarolt. Aztán Olivér kiesett, és úgy tűnt, hogy rendezték a félreértéseket, és minden rendben van kapcsolatukkal.

Pár órája azonban bombaként robbant a szakításuk híre, amikor a fiú saját maga tájékoztatta rajongóit zátonyra futott kapcsolatáról Enikővel, és az egyik közösségi oldalon a következőket írta ki:

"Sziasztok! A hír igaz, tényleg elhagyott Eni. Úgy gondoltam, hogy veletek osztom meg először, mert nektek köszönhetek mindent. Sajnos Enikő volt az, aki megcsalt. Ezzel kapcsolatban kérlek ne érdeklődjetek. Majd elmondok mindent. Üdv, Oli"


A képen látható bejegyzést néhány perccel cikkünk megjelenése után törölték.


A Life.hu elérte Olivért, aki nem cáfolta, de nem is erősítette meg a hírt. Azt mondta, hogy később szeretne nyilatkozni erről. A ValóVilág4 egykori vagány fiúja azóta sem elérhető, így elképzelhető, hogy ezzel a bejegyzésével megint csak meg akart tréfálni mindenkit. Köszönjük Olivér!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.