fashion week tanács divattipp Louise Brooks stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazán sokszínű személyiség stílusát elemezzünk, jóllehet többségünk csupán a bubifrizura első elkötelezett híveként gondol Louise Brooksra. A színésznő, zongoraművész, showgirl és táncosnő stílusa napjainkban aktuálisabb, mint valaha. Hogy miért? Megmutatjuk. 
Brutális cipők Hollywoodbólhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-brutalis-cipok-hollywoodbol.htmlStílustippek neked! - Gabrielle Solistólhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-stilustippek-neked-gabrielle-solistol.htmlLesd el Carrie Bradshaw divattrükkjeit!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101029-lesd-el-carrie-bradshaw-divattrukkjeit.html

Az arcot szigorúan keretező fekete bubifrizurához aprócska, ámde feltűnően festett ajkak társultak, és hiába járunk az 1930-as években, Louise Brooks összeállításaiból épp időszerű most inspirálódni. A némafilmek koronázott királynője tökéletesen ismerte a makulátlan megjelenés egyik örök szabályát: felesleges túlzásokba esnünk, elég, ha néhány kifogástalan minőségű, nemes anyagból készült darabot viselünk. Őszi trendösszeállításunkban és az alapdarabokat bemutató cikkünkben már olvashattatok a szezon legmeghatározóbb irányvonalairól, melyeket furcsa mód szinte egytől egyig maga a díva is magára öltött. Láthatjuk kombinészerű ruhában és szőrmebundában pózolva, mi mégis egy funkcionálisabb összeállítást mutatunk nektek, ami egyszerre sikkes, kifinomult és persze nagyon divatos is.


Blézer, kitűző: Promod, top: H&M, táskák: Reserved, magas sarkú cipő: Humanic, balerina: Vagabond, nadrág: Mango


A szűnni nem tűnő oversize-láz az idei őszi-téli szezonban leginkább a magas derekú nadrágokra jellemző, ám ezeket nyugodtan párosíthatjuk hasonló fazonú blézerrel vagy kabáttal. Egy ilyesféle összeállítást akár nappal, de este is viselhetünk, persze minden csak a kiegészítőkön múlik. Arra biztatunk titeket, hogy ne essetek túlzásba a kiegészítők terén, hiszen egy jó szabású szaténinget felesleges fokozni. A bő szabású nadrágokat balerinacipővel vagy magas sarkúval is hordhatjuk, a méretes blézer alá viszont mindenképp nőies, az oversize stílussal kellemes kontrasztot alkotó, szűk, esetleg csipkés pólót vagy mídert válasszunk.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.