fashion week ruha katasztrófa sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás hírünk van: folytatjuk a listákat! A közelmúltban láthattátok a legjobban öltözött hírességek listáját, most pedig következzen egy jóval szórakoztatóbb téma. Elnézve ezeket a kreációkat, nem meglepő, ha nevetnünk kell, az pedig teljesen érthetetlen, hogy amúgy kimagaslóan tehetséges tervezők hogy lőhettek ekkora bakot. Vagy talán inkább a sztárok hibája a megmosolyogtató összkép? Ezt döntsétek el ti!

Kétségkívül hatalmas nyomás alatt van az, aki egy olyan jelentős eseményre készül, mint amilyen például egy díjátadó vagy filmbemutató. Hála a blogkultúrának (ide értjük a mikroblogokat is), az elbaltázott ruhaválasztásról szóló jelentések a megjelenést követően szétterjednek az éterben. Mindezt persze csak tetézik az élcelődő megjegyzések és a sztárok kifigurázása, akik szemmel láthatóan feleslegesen költenek dollárezreket a stylist szolgálataira. Az idei év sem volt mentes a fura kreálmányoktól, következzen a legborzasztóbbak listája.

Rihanna

Ugye már senki nem lepődik meg, ha Rihanna bekerül a legrosszabbak közé, hiszen többnyire jóindulattal sem nevezhetjük kifinomultnak a stílusát. A Viktor & Rolf tervezőpárosának kreációja az énekesnő nem éppen legjobb formáját domborítja ki, az áttetsző budoár hangulatú megoldásról nem is beszélve.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kesha

Hol kezdjük? A hajnál, a ruhánál, esetleg a katasztrofális összképnél? Legyen az utóbbi! A neonszín nem feltétlenül öngyilkos merénylet, de ezzel a fazonnal olyannyira olcsó, hogy nagyjából egy búcsús táncosnőn mutatna jól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miley Cirus

Ő aztán igazán megosztó személyiség, így most remek alkalmat kínálunk az Anti-Miley-klubnak némi élcelődésre. Ez a mesés Marchesa ruha mennyivel szebb lenne a csoffadt uszály nélkül, ami csupán természetellenes tartozéknak tűnik a ruhán.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Chloë Sevigny

Az elején le kell szögeznünk, hogy Chloë biztosan nem váltott állandó helyet a legrosszabbul öltözöttek listáján, mondhatni kicsit ki is lóg a sorból. Tekintsük csupán apró ballépésnek a Proenza Schouler ruha alól kilátszó melltartópántját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mischa Barton

Mindenkit óva intenénk ettől a fazontól, ami nemcsak a derekat szüntetni meg, de még a csípőt is. Ennyi erővel egy zsákban is végiglejthetett volna a vörös szőnyegen, mert ezen a borzasztó összképen sajnos még Mischa fejdísze sem segít.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Phoebe Price

Egy maszkabálba tökéletes választás lenne ez az outfit, de az American Music Awards díjátadóra? A színek és formák efféle kavalkádja nemcsak a szemnek kínzó, de a stílus iránti érzékenységet is erősen irritálja. A Phoebe fején lévő hatalmas masnira pedig nincs semmi pozitív megjegyzésünk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eszenyi Enikő

Valljuk be, hogy a művésznő stílusa egyedülálló és persze a kisugárzása is, de ez az összeállítás végül mégiscsak balul sült el. Értjük, hogy a rúzs és a boa színben harmonizálni kívánnak, az összhatás mégis túlságosan lokáltáncosnősre sikeredett.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Ördög Nóra

Nagyon úgy tűnik, hogy a hajvágás teljes stílusváltást eredményezett, amit lehet szeretni vagy nem szeretni. Mi örülünk, hogy a megannyi báli ruhás összeállítás után végre lazább szettekben látjuk Nórát, bár a képen látható elegáns felső és koptatott farmer kettőse nem lett a kedvencünk.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Liptai Claudia

Claudia stílusa szinte megköveteli a dögös, vampos összeállításokat, viszont a Megasztár fináléjában viselt hosszú fehér ruha túl sok lett a jóból. A hangsúlyos sliccelés igencsak olcsóvá tette az amúgy mesés darabot.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.