Clooney és Ryan Gosling lealázták a nőket - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten ismét egymás mellé állítottuk a vörös szőnyegen felvonuló hírességeket. Meglepetésünkre két ultrastílusos pasi vitte a pálmát, akiket nem tudtunk eleget bámulni. Gerjesztő stílusmustra.

Evan Rachel Wood vs. Jennifer Aniston
Evan Rachel Woodnak nagyon jót tett, hogy néhány hónapja megszabadult a hosszú hajtól. Sokkal merészebb és dögösebb az összhatás. A héten is ő volt az első, akire felfigyeltünk. A fekete-fehér összeállítás, a haj, a kiegészítők - minden nagyon egyben van. Még Jennifer Aniston is tanulhatna tőle néhány stíluspezsdítő fogást. A színésznő a héten hozta a maga megszokott, jenniferes formáját a nadrágos megoldással. Igazából nem találtunk semmi fogást rajta, de úgy szeretnénk nem belehalni az unalomba, amikor ránézünk.

AFP
AFP



Demi Moore vs. Olivia Wilde
Ugyanazon az eseményen jelent meg a két színésznő, a 48 éves Demi Moore és a 27 éves Olivia Wilde. A képeket nézve az a döbbenetes, hogy Olivia Wilde ugyan laza húsz évvel fiatalabb Demi Moore-nál, de ezt valószínűleg senki nem mondaná meg, aki nem ismeri a születési dátumukat. Olivia összhatás tekintetében sokkal idősebbnek néz ki a koránál, Demi viszont lendületes és fiatalos. Ezt a kört szerintünk Demi nyerte.

AFP
AFP



Crystal Renn vs. Christina Hendricks
Crystal Renn szupermodell egy időben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy húsosan kerek idomokkal is szerződtetik a magazinok. A plus size őrület azóta sem csengett le, Crystal Renn viszont úgy gondolta, ideje alakot váltani. Most arról cikkeznek, mennyire gebe és pont ugyanolyan, mint a modellek általában. Christina Hendricks viszont ragaszkodik a buja formáihoz, és hozza a végtelenül nőies hollywoodi dívát. Arany estélyi ide vagy oda, nálunk a héten a nőies topánnal megspékelt, meghatározhatatlan színű ruha az igazi.

AFP
AFP



Alexa Chung vs. Kate Mara vs. Vanessa Hudgens
A "Hogyan öltözzünk urbán indiánnak?" versenyen a héten Alexa Chung, Kate Mara és Vanessa Hudgens indultak, akik meglehetősen egyedi ruhadarabokat választottak. Alexa Chung szokásához híven a fésűt is nélkülözte, Vanessa Hudgens egy tíz centivel magasabb nőtől lopta a ruhát, Kate Mara legalább a saját holmiját viseli és a fésűt is megtalálta. Igazából egyikükkel sincs baj azt leszámítva, hogy amnéziásak. Szerintünk elfelejtették, hogy a vörös szőnyegen megörökítik őket az örökkévalóságnak.

AFP
AFP



Anna Kendrick vs. Anna Kendrick
Szegény Anna Kendrick eddig képtelen volt a stílusával belopni magát a szívünkbe. Őszintén szólva, kevés ennyire jellegtelen színésznőt láttunk az elmúlt időszakban. A héten ismét volt egy fáradtlila összeállítása, amit azonnal el is felejtettünk, ahogy megláttuk. Nem így a harsány sárga ruhácskát, amit fogalmunk sincs, ki vitt neki vagy honnan bányászta elő, de nagyon reméljük, hogy tartja ezt a retinaszaggatónak még nem mondható, de az eddiginél izgalmasabb irányt.

AFP
AFP



Ryan Gosling vs. George Clooney
Végünk! Ritkán látni két ennyire stílusos, őrült jó pasit a vörös szőnyegen. Ryan Goslingot figyeljük már egy ideje, nemcsak a csibészes mosolyáért és a "photoshopolt" testéért, de a stílusáért is rajongunk. (Oké, a tehetséget sem felejtettük el.) George Clooney stílusáról pedig ódákat tudnánk zengeni. Ez alkalommal Gosling a nyakkendős, Clooney a laza elegancia mellett döntött. Az öltönyt viselő olvasók vagy párjuk figyelmét pedig szeretnénk felhívni arra a nüansznyi részletre, hogy mindkét színész öltönyzakójának csak a felső gombja van begombolva. Nem hanyagságból, hanem így stílusos.

AFP
AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.