Régen látott színésznők a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra estélyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy meglepetésünkre a héten több olyan színésznő is megjelent egy-egy nyilvános eseményen, akit nagyon régen láttunk teljes glancban. A viszontlátás örömén felbuzdulva a héten őket mutatjuk meg.

Heidi Klum

Bár régen láttuk, Heidi Klum esetében nem sok minden változott. Még mindig irigylésre méltóan csinos, és még mindig ragaszkodik védjegyéhez, a lenőtt szőke hajhoz. A csinos Versace estélyit még dögösebbé teszik a karkötők és a fekete körömlakk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate Bosworth

Ő sem az a színésznő, aki minden második eseményen jelen van. Amikor viszont igen, akkor megmutatja, hogyan lehet stílusosan egyedinek lenni, ráadásul mindig lehet tőle tanulni valamit. Ebben az esetben például azt, milyen finoman le lehet tompítani a ruha "őrült" mintáit egy kecses szandállal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Salma Hayek

Úgy tűnik, Salma Hayek felesküdött a barna és a fekete kombinációjára. Az utóbbi hét napban kétszer is ezt választotta. Mi az állatmintás McQueen ruhát tartjuk a nyerőnek, a másik összeállításból viszont a retikült foglalnánk le azonnal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Keira Knightley

Az angolok kedvencét régen láttuk a vörös szőnyegen. Keira igazi stílusikon, aki számára a különleges, egyedi, mégsem közönséges megjelenés a cél. Ez alkalommal is megmutatta ugyan a hasát, de nem a szokványos módon, hanem úgy, mintha egy öregasszony tette volna. Vita tárgya lehet a bokát vastagító szoknyahossz és a cipő pántja is, de az ő esetében vastagításról nem is beszélhetünk. Ez az összeállítás kicsit most nagymamásra sikerült.

Northfoto
Northfoto

Elle Fanning

A 13 éves (!) Elle Fanning hároméves kora óta dolgozik gyerekszínészként Hollywoodban, így van fogalma arról, hogyan kell megjelenni a fotósok előtt. Púderszínű Versace ruhájában és aranyszínű szandáljában maga a megtestesült ártatlanság. Egy kis színnek örülnénk, de szerintünk Elle most is jól választott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Minnie Driver

A színésznő szürke szaténestélyibe burkolva tért vissza hosszú idő után a vörös szőnyegre. Szép ékszerek, szép ruha, semmi különös smink - a biztonsági játék ez alkalommal bejött, de egy idő után hiányolnánk tőle a merészséget.

Northfoto
Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.