fashion week tavasz háremnadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először azt hittük, ő is csak egy futó kaland lesz, egy gyors lefolyású hóbort, és lecsengése után csak tétován fogjuk a fejünket: úristen, hogy tudtuk viselni ezt a borzalmat? De végül nem ez lett a közös történetünk vége, hiszen egyre többet vásároltunk belőle, egyre több alkalommal viseltük, kreatívabbnál kreatívabb szettekben.

Mélyülepű vagy háremnadrág, kinek hogy tetszik. Szó sincs arról, hogy egy múló hóbort lenne, a divatőrült bloggerek széthintették a világhálón, a konfekcióüzletek meg tömeggyártásba kezdtek. Örülünk, hogy így történt, és mi egyáltalán nem szeretnénk megválni ettől fazontól, hisz olyan sokféleképpen variálható. Nem hiszitek? Hát olvassatok tovább!

Frappánsan elegáns

Érthető, ha unod a magas derekú, trapézszárú fekete szövetnadrágot. Jóllehet, ez a klasszikus irodai viselet - no meg a ceruzaszoknya-, viszont ha az irodai miliő megenged ennyi lazaságot, formális szetted alapdarabja is lehet egy szövet háremnadrág.


Színes casual

Bátraké a szerencse, idén tavasszal pedig főként azoké, akik a lehető legőrültebb módon kombinálják a színeket. Az a szabály, hogy nincs szabály: kéket zölddel, pinket narancssárgával... Feltűnő színű szerelésünkhöz viszont ajánlott visszafogott ékszereket választani!


Természetesen sportos

Nem hagyhatjuk ki a sportos összeállítást sem, hiszen a háremnadrág kiválóan passzol minden laza szetthez. Viselhetjük mokaszinnal vagy tornacipővel, a kiegészítőkkel való játékkal pedig fifikásan játszhatunk az arányokkal.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.