fashion week stílus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg mi szinte meg sem mutathattuk az újonnan beszerzett nyári ruhánkat, addig a hírességek máris temetik a nyarat. Értjük mi, hogy egy lépéssel mindig mások előtt kell járniuk, de kifejezetten lehangoló, hogy nyár közepén őszi anyagokba és sötét színekbe öltözött sztárok lepték el a vörös szőnyeget. Heti stílusmustra.

Tipp! Hatalmas pörgés a zárónapon! Képek a VOLT fesztiválról!






AFP
AFP

Hozzá hasonlóan Katie Holmes is a sötét színre szavazott, amikor a "Don't Be Afraid of the Dark" című filmje Los Angeles-i premierjén megjelent. Nincs kifogásunk a sötétkék (majdnem fekete), gyönyörű szabású ruha és a nőies Lanvin topán ellen, de tagadhatatlan, hogy a színésznőt fiatal filmbeli partnere, Bailee Madison pink ruhájában teljesen elnyomja.

AFP
AFP


Tipp! Fegyverrel lövöldöztek a modellek a kifutón! Nézd meg képgalériánkat!



A harmadik gyászoló a jelenleg a brit MTV műsorvezetőjeként dolgozó modell, Alexa Chung, akire rendszeresen felaggatják a stílusikon jelzőt. Vajon az "ikonság" egyenlő azzal, hogy egy "summer party"-ra magasan záródó, Pán Péter galléros, fekete ruhában és súlyos platform cipőben kell érkezni, akkor nem szóltunk egy szót sem.

Northfoto
Northfoto

A vörös szőnyeges eseményeken eddig jól teljesítő Emma Roberts (Julia Roberts unokahúga) a héten szintén szeretett volna egy fél évszakkal előrébb lenni, és ő is az elő-őszi kollekciókból választott. Ezzel a tükörbársony padlizsánszínű ruhával most nem vett le bennünket a lábunkról.

AFP
AFP

Ezek után örömmel nyugtáztuk, hogy vannak olyan sztárok, akik még nem felejtettek el belenézni a naptárba, de legalábbis az időnek megfelelően öltözni. Selena Gomez üdítő lila ruhában és finom vonalvezetésű nude cipőben jelent meg a FOX & Friends tévéshow-ban. Kerry Washington színésznő ragyogó sárga ruhájának is örültünk, bár a fekete cipő helyett egy fekete szandált javasoltunk volna neki (ha már ennyire ragaszkodott, hogy a körömlakkja színéhez válasszon cipőt). Ugyanígy Eva Mendes könnyed, nyári ruhájára sem mondtunk volna nemet, ha azt nekünk kellett volna viselni.

AFP
AFP

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.