fashion week Oscar-díj örökbefogadás színésznő Sandra Bullock
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock örökbe fogadott kisfia még csak tizenhat hónapos, de édesanyja máris divatdiktátort faragott belőle.

Az eszméletlenül édes kisfiút és a színésznőt nemrég Los Angelesben kapták lencsevégre, a pici Louis pedig nagyon aranyosan festett farmerben, kockás ingecskében és kord sapkájában - az imádnivaló fotókat itt találod. Anyuka és kisfia Európából érkeztek vissza az angyalok városába, miután Sandra az öreg kontinensen megünnepelte a 47. születésnapját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő és volt férje: az örökbefogadást válás követte

A színésznő tavaly nyerte el a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat, azóta pedig igyekszik minél több időt kisfiának, Louisnak szentelni. A kicsit tavaly januárban adoptálta Sandra Bullock, nem sokkal azelőtt, hogy férjével, Jesse Jamesszel megromlott a viszonyuk. A sztár cseppet sem bánta meg, hogy végre anya lett, és korábban a következőket is bevallotta: "Az anyaság jobb emberré tett engem. Ezért nagyon hálás vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.