fashion week kifordít farmer farmernadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Találékony tervezők végre elkészítették a kifordítható farmert. Te felvennéd?

Tipp! Nézd meg, mi történt a VOLT fesztiválon! Képekért katt ide!




www.bleulab.com
www.bleulab.com

A Bleulab cég nevéhez fűződik ez a legújabb "találmány", mely normál, rövidnadrág és leggings fazonban is kapható. Carl Jones, a márka alapítója ezzel megalkotta a tökéletes kombinációt divat és funkció között - a farmerkészítés legújabb technikáit ötvözte a legmegfelelőbb anyagok alapos kutatásával és tesztelésével. A valóságshow-sztár Kourtney Kardashian is nap mint nap a cég farmerjait viseli, így biztos, hogy a kreációk megütik a mércét.

A kérdés azonban jogosan merül fel: pontosan miért is jó ez a darab? Persze nagyszerű érzés rálelni a tökéletes nadrágra, de ha a külső része bepiszkolódik, mindenképp ki kell mosnunk. Hiába van a lehető legkényelmesebben megtervezve a gomb- és a cipzárrész, ha valamelyik oldalt gyakrabban hordjuk, az igenis hamarabb tönkremegy majd. Egy kifordítható farmer ára 30-40 ezer forint között mozog. Vajon nem éri-e meg két darab normál márkájú nacit megvenni, mint egyet a legújabb kreációkból - dupla pénzért?

Tipp! A nyár legtrendibb szandáljai képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.