A pasim szekrényéből öltözködtem - Így néztem ki!

fashion week öltözködés pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi van akkor, ha az ember lánya nem készül arra, hogy ilyen-olyan okokból a pasijánál marad egy-két napig vagy kisebb baleset miatt kénytelen átöltözni nála? Azt gondoltam, semmi különös, hiszen a nőknek készült boyfriend szabású farmerek, zakók, vagy az oversize ingek között fel sem tűnik, ha valaki a pasija cuccát nyúlja le. Azért akad itt néhány bökkenő!

Miután kihevertem a több mint két hónappal ezelőtt átélt divatkalandot, úgy döntöttem, hogy újabb "merényletnek" teszem ki magam. Az új gardróbprojekt nevében én túrtam fel a pasim szekrényét abban reménykedve, hogy több olyan ruhadarabra bukkanok, amit viselhetek anélkül, hogy bárkinek feltűnne: valami nem stimmel. Íme, az eredmény.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!


Az ing #1


Fotó: Neményi Márton
Fotó: Neményi Márton


A bermuda
Ezek után soha nem hiszem el, hogy Katie Holmes férje, Tom Cruise farmerjait viselte! Képtelenség! Én is teljesen odáig voltam ezért a farmer bermudáért, már ki is találtam, mivel fogom felvenni. Minden jól működött addig, amíg ki nem léptem a lakásból, a nadrág ugyanis teljesen másfele akart menni, mint én. Leginkább a gravitációnak engedelmeskedve a föld felé vette volna az irányt. Nem szerettem!

Fotó: Neményi Márton
Fotó: Neményi Márton



Tipp! Duci testtel is lehetsz szexi! Nézd meg képgalériánkat!






Fotó: Neményi Márton
Fotó: Neményi Márton


A vicces póló
Vannak férfiak, akik az ingekben és a nyakkendőkben hisznek, mások a vicces pólókban. Az én pasimnak hatalmas vicces póló gyűjteménye van, amelyeket nemcsak ő, hanem én is imádok. Nem, nem tartom gyerekesnek, sőt! Egy jó szabású farmerrel és blézerrel teljesen vállalhatók. Azért megjegyeztem, mekkora szerencsém van, hogy nem egy nálam sokkal szélesebb és magasabb pasi ruháiból kell válogatnom.

Fotó: Neményi Márton
Fotó: Neményi Márton


Az ing #3
Bár nálunk a pólók vannak többségben, az ingek variálhatóság szempontjából sokkal jobban kihasználhatók. Én sem tudtam elszakadni tőlük. Sietős szerelés lett ez a topos, farmeres szett, amelynél a kigombolt inget vastag övvel karcsúsítottam be. Próbálkoztam azzal is, hogy lazán megkötöttem a derekamon, de végül ez tetszett jobban.

Fotó: Neményi Márton
Fotó: Neményi Márton


Tipp! Magyar celebekkel ünnepelt a futamgyőztes Nézd meg képgalériánkat!






Fotó: Neményi Márton
Fotó: Neményi Márton



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.