Így alakítsd őszivé a nyári ruhatárad - a lehető legolcsóbban!

fashion week nyári ruhatár őszi ruhatár olcsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell elfelejteni a nyári ruháinkat ősszel sem. Ha hűvösebbre fordul az idő, a kulcsszó a réteges öltözködés.

Nappali kánikula után este villámgyors lehűlés, hirtelen nyakunkba szakadó esők, egyik pillanatban nyár, a másikban ősz. Nem csoda, ha szemezünk az őszi holmikkal, viszont a nyári ruhákat sem dugnánk még szívesen a gardrób mélyére. Ahogy most, nyár végén, úgy ősszel is a réteges öltözködés a kulcs. Három nyári darabot - egy szoknyát, egy farmeringet és egy sortot - vettünk alapnak, és jó néhány őszi ruhával és kiegészítővel alakítottuk a hűvösebb időjárásnak megfelelővé.

Tipp! Nézd meg a Sziget fesztivál legjobb pillanatait képgalériánkban! Katt ide!




A második egy szellős anyagból készült, leheletvékony farmering, amelyet nyáron sorttal, de maxi- vagy miniszoknyával is viselhettünk. A mereven a csuklóra szoruló ujjakat nem szívleljük, inkább lazán tekerd vagy hajtsd fel őket. Ha hűvös az idő, viselj a lenge blúz alatt atlétát is. Ősszel továbbra is tartja magát az ötvenes évek inspirálta midiszoknya, azaz a térdet takaró, lefelé bővülő, a derekat körülölelő fazon. Egy lenge őszi darabot választottunk mi is. A derekadat vastag derékövvel hangsúlyozhatod, a szandál-zokni kombináció - legalábbis ebben a formában - még mindig ultratrendi.

Tipp! Tejből fröcskölt ruhák meztelen testeken! Izgalmas fotók képgalériánkban! (18+)





Tipp! Forró hangulat és flörtölő párok képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.