fashion week Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barbadosi énekesnő szó szerint a végletek asszonya: tegnap bugyi nélkül pózolt, pár napja azonban egy eddig ismeretlen, sokkal visszafogottabb oldalát mutatta meg legújabb parfümjének bemutatóján.

A popsztár meglepő módon nagyon visszafogottan öltözött fel új illatának bemutatójára, mely a Nude nevet viseli. Rihanna egy egyszerű szabású, szűziesen fehér ruhát húzott magára, melyhez egy természetesnek ható minimális sminket viselt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Megjelenését egy vastag arany nyaklánccal dobta fel, mely hangsúlyos kiegészítője volt az egyszerű ruhának. Többen találgatták, vajon régi-új kedvese ajándéka-e az ékszer... A pár az utóbbi két hétben egymásnak ajánlgatva posztolt képeket, melyek egyikén Rihanna épp ugyanezt az ékszert viselte.

A barbadosi énekesnőnek egyébként a Nude már a harmadik parfümje. Saját elmondása szerint az új illat sokkal feltűnőbb és merészebb, mint az eddigiek voltak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.