fashion week New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos, a pénzzel sosem jár együtt a remek ízlés: szinte mindennapos eset, hogy egy milliárdos híresség förtelmesen öltözik fel. Íme, a legújabb trendgyilkos, Arden Wohl.

A New York-i milliomos celeblány, a huszonnyolc éves Arden Wohl a napokban bemutatta, hogy nem sokat konyít a divathoz. A hölgy a Darling Companion című film premierjén vett részt, és finoman szólva is borzalmasan nézett ki. Ardennek sikerült olyan darabokat összeválogatnia, melyek egyáltalán nem passzolnak egymáshoz. A fiatal nő egy XXL-es méretű virágos, padlizsánlila kabátot viselt, ami inkább emlékeztetett egy fürdőköntösre, mint egy utcára is hordható ruhadarabra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ennél már csak a leopárdmintás macskanadrág volt rosszabb választás, amelyhez egy ronda, élénkzöld-fekete szandált húzott. Az Arden fején lévő tiara tette fel az i-re a pontot, aminek már tényleg nem értjük a lényegét. Miss Wohl jobban tenné, ha a vastag bankszámláját inkább divattanácsadókra költené - akkor valószínűleg nem rajta nevetne most fél New York.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.