Hatalmas combjait akarta eltakarni az énekesnő, óriási divatbakit vétett

fashion week Christina Aguilera rövidnadrág farmernadrág divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leggings mindössze néhány éve tört be újra a divatba, de máris leáldozóban van, legalábbis azok szerint, akik szeretnek stílusosan öltözködni. Sajnos a többség még mindig ragaszkodik a borzalmas kombinációkhoz, és nem kivétel ez alól Christina Aguilera énekesnő sem.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Gyanítjuk, nemcsak Budapest utcáin, hanem mindenfelé az országban találkozni nap mint nap farmer miniszoknya vagy farmer rövidnadrág és cicanadrág kombinációval. Az ilyen összeállításokhoz általában flip-flop papucsot, a legrosszabb esetben tűsarkú cipőt viselnek a divatbűn elkövetői. Ha azt gondoltad, a sztárok biztosan kinőtték már ezt a bakit, tévedsz. Christina Aguilerát nemrég kapták lencsevégre egy farmersortban, amely alá cicanadrágot húzott.

Northfoto
Northfoto

Mivel az erősen kikerekedett sztár rendszeresen mutogatja a The Voice című tehetségkutatóban a combjait, azt feltételezzük, hogy fázott vagy nem akarta, hogy kidörzsölődjön a bőre. Ha az első eset igaz, mennyivel jobb lett volna, ha csinos 7/8-ados nadrágot visel. Ha viszont az utóbbi áll a háttérben, a hosszabb szárú alsónemű is ideális megoldás - igaz, akkor parányi rövidnadrág helyett viselhetne inkább térd fölé érő nadrágot, szoknyát vagy ruhát is.

Átalakítunk! Dögös nő lett az ifjú feleségből. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.