Próbálj ruhát, ahogy eddig soha - A vásárlás új dimenziója

fashion week vásárlás akció online ruha Lifefashion.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna harminc-negyven évvel ezelőtt, hogy az internet teljesen átalakítja majd a világot, vagy azt, hogy egy aprócska telefonról tudjuk majd intézni a teendőinket? Valószínűleg a legnagyobb divatbolondok sem hitték volna, hogy egyszer úgy vásárolnak majd ruhákat, hogy a boltok közelébe se kell menniük. A Lifefashion.hu ezen a héten a webshopok egyre népszerűbb világába kalauzol.

A nők túlnyomó többsége imád vásárolni, annak ellenére is, hogy sokaknak sajnos egyre kevesebb szabadidővel kell gazdálkodniuk. Sokszor kész gyalogtúrával felér, mire megkaparintod a kiszemelt cipőt vagy szoknyát. Ugye veled is előfordult már, hogy egy kiadós bevásárlókörút végén kimerülten zuhantál a fotelbe, és legszívesebben fel se keltél volna másnapig? A technológia fejlődése már rég megoldotta ezt a problémát: a webshopok segítenek.

Az internetes áruházak a digitális korszak elterjedésével fokozatosan hódították meg az embereket, kiváltképpen a nőket. Gondolj csak bele, mennyi időt és energiát spórolhatsz meg azzal, ha egyenesen a kanapéról rendeled meg az új őszi-téli ruháidat. Nem kell parkolódíjat fizetni vagy a tömött járműveken nyomakodni, elfelejtheted a sorban állást, és garantáltan egy helyen találsz meg minden szükséges ruhadarabot. Ha idáig ódzkodtál az internetes rendelések "zsákbamacska effektusa" miatt, akkor most búcsút inthetsz az aggályaidnak.


Táska: Mexx - 12.069 forint, Overál: MissQ - 12.300 forint
Kék ruha: Sinéquanone - 10.493 forint, Szürke ruha: Tommy Hilfiger - 7.800 forint
Fürdőruha: D&G - 18.525 forint

A Lifefashion.hu egyedülálló alkalmazásának segítségével egy virtuális próbafülkében győződhetsz meg arról, hogy áll majd neked a hőn áhított farmer vagy a maxiruha. A saját méreteidre állítható avatároddal kedvedre próbálgathatod a ruhadarabokat anélkül, hogy egyetlen eladó is csúnyán nézne rád, és ha mégis meggondolnád magad, nem kell leszegett fejjel kikullognod az üzletből - egyszerűen csak tovább kattintasz. A mai modern technikának köszönhetően a vásárlás alatt mindvégig biztonságban tudhatod a pénzedet, és közben garanciát is vállalnak a termékekre. Az online kínálat percről percre frissül, így a nap bármely szakában rábukkanhatsz egy-egy új darabra. A megrendelés és a kiszállítás közt eltelt időben olyan kellemes izgalom lesz úrrá rajtad, mint karácsony közeledtével, és hidd el: a mindössze pár napos várakozás után még jobb érzés lesz a kezedben tartani legújabb szerzeményedet.

Az online vásárlással megspórolt időt pedig hasznosan és kellemesen is eltöltheted, ahogy neked tetszik. Mennyivel jobb a barátnőkkel összefutni, moziba menni vagy egy lazító masszázst beiktatni, mint az üzletekben keringeni, nem igaz?

A Lifefashion.hu webshopja hétről hétre új akciókkal vár! Lépj be virtuális üzletünkbe, és kezdődhet a vásárlás!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.