fashion week stílus Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum kislánya, Leni hamarosan egészen biztosan édesanyja nyomdokaiba lép, hiszen szemmel láthatóan imádja a divatot.

A nyolcéves sztárcsemete a napokban csak egy könnyű ebédre ruccant ki a családjával, az öltözete azonban igen meghökkentő volt. A kislány csipkeszoknyát, kötött pulcsit és hatalmas sálat viselt, amit még egy szegecses fekete csizmával, pilótaszemüveggel és egy hatalmas bőrtáskával fejelt meg.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A kötött pulcsi és a szegecses darabok a szezon legnagyobb slágerei, de azért furcsa ezt a szettet egy nyolcéves gyereken viszontlátni. Ebben a ruhában bármelyik felnőtt nő jól festett volna, Leni azonban még túlságosan gyerek egy ilyen felnőttes összeállításhoz. Valószínűleg Heidi a laza nevelés híve, így nem szól bele abba, hogy gyermeke mit viseljen. Nem ő lenne az első ilyen sztármama - Katie Holmes korábban azt is megengedte, hogy lánya, Suri pizsamában menjen az utcára.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.