fashion week hideg gyerekek ruha tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepek után hatalmas leárazásokkal várják a vevőket az üzletek gyerekosztályai is. Éppen ezért jöjjön most a Life.hutéli divatösszeállítása a legkisebbeknek.

Akciók és leárazások idején érdemes a legkisebbeknek vásárolni, hiszen potom pénzért szerezhetjük be azokat a csodás darabokat, amelyeket aztán pár hét, pár hónap alatt kinőnek. Jöjjön most egy vásárlási kedvcsináló a boltok jelenlegi kínálatából. (És reméljük, néhány héten belül ezeknek az árait is csökkentik!)

Kisfickóknak

A karácsony utáni leárazások még pont időben kezdődnek, hogy meleg holmit, kabátot, kezeslábast vásároljunk a srácoknak. Ezeket a meleg darabokat még januárban, februárban ki tudják használni. Otthonra pedig vásárolhatunk vastag szabadidőnadrágot, ilyet a H&M és az F&F kínálatában egyaránt találunk.


1. Sapka - H&M 990 forint, 2. Csíkos pulóver - F&F 2090 forint
3. Világoskék nadrág - F&F 1890 forint, 4. Piros pufidzseki - Zara 7695 forint
5. Kantáros, vízálló nadrág - Zara 6995 forint, 6. Norvégmintás tipegő - Next 26 euró
7. Rénszarvasos házicipő - Next 9 euró, 8. Barna kezeslábas - Zara 11.995 forint
9. Magasszárú cipő - Zara 6995 forint, 10. Kötött pulcsi - Next 23 euró
11. Kék nadrág - H&M 1490 forint

Kiscsajsziknak

Nem feltétlenül kell a lányokat rózsaszínbe öltöztetni, de ha szeretjük ezt a lányos színt, akkor ellensúlyozzuk például szürkével. Egy rózsás kabát mellett pompásan mutat a praktikus formájú babacsősál, ami egy előkeszerű résszel is rendelkezik. A lányokat télen sem kell nadrág-felső kombinációba öltöztetni, hiszen nagyon szép, vastag anyagból készült ruhácskák kaphatók, amelyek egy puficsizmával is jól mutathatnak.


1. Rózsaszín pufikabát - Zara 6995 forint, 2. Kötött sapka - H&M 1490 forint
3. Kötött csősál előkével - Zara 1995 forint, 4. Puficsizma - Zara 3695 forint
5. Szívecskés pulóver H&M - 3490 forint, 6. Rószaszín szabadidőnadrág - H&M 1990 forint
7. Meleg ruha és harisnya - Next 28 euró, 8. Együttes H&M - 2990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.