fashion week utazás nyaralás kirándulás város
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is kérdés, ezen a nyáron hová mész nyaralni? Kedvenc városod biztos és élményekben gazdag úti célnak bizonyul minden évben? Ha idén nem akarsz tipikus turistának öltözni, hangolódj rá a helyi stílusra, és öltözz a kedvenc városodhoz!

Barcelona, Párizs, London - népszerű úti célok a nyári szezonban is. A város atmoszférája szinte beszippantja az embert: ilyenkor akár egy hét alatt is fel tudod venni az adott nép életritmusát. A helyiek - a tökéletlen nyelvtudás mellett - az öltözködésükről ismerik fel a tipikus turistát.

Idén nyáron legyél kreatívabb a farmer-tornacipő kombónál! Öltözz a kedvenc városodhoz, inspirálódj a Life.hu három szettjéből!

Barcelona

A katalán fővárosban kényelmes mediterrán hangulat uralkodik: a lányok szettjei egyszerűek, ám szuperszexisek. A rövid pamutruhák trükkös spagettipánttal készülnek, így a tengerpartra és az utcára is kiválóak. Az önkifejezés a geometrikus mintákban és az élénk színekben mutatkozik meg leginkább. Kötelező kiegészítő a napszemüveg és a karimás kalap.


1. Bershka - 5995 forint 2. H&M - 6990 forint 3. Mango - 4295 forint
4. Pull&Bear - 3995 forint 5. Barcelona inspiráció

London

A brit nők egyszerre híresek szabados stílusukról és kifinomult eleganciájukról. A fiatal lányok szinte beleszületnek a stílusos öltözködésbe. Az otthonról kapott testtudatot megbolondítva rendkívül látványos szetteket varázsolnak alapdarabokból és egy-két egyedi kiegészítőből. Ennek köszönhetően tele van a város nyári ruha-csizmás, szőrmés-farmeros, illetve selymes-bőrös összeállításokkal.


1. London - inspiráció 2. Mango - 12995 forint 3. H&M - 8990 forint
4. Bershka - 3595 forint 5. Stradivarius - 7995 forint

Párizs

A francia főváros mindig meghatározó élmény. Első látásra is lenyűgöző, ám minél többször mész, annál inkább beleszeretsz! A párizsi nők kifinomultsága és eleganciája világhírű. Még a szegényebb lányok is úgy viselik tökéletesen összeállított szettjeiket, mintha egy francia romantikus regény hősnői volnának. Előszeretettel kombinálják a különböző anyagokat, fazonokat, színeket és mintákat. A pasztell árnyalatok mellett a fekete és a fehér a legnépszerűbb az utcákon.


1. Mango - 6595 forint 2. Zara - 6995 forint 3. Bershka - 5995 forint
4. Stradivarius - 4995 forint 5. Párizs inspiráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.