fashion week mustra stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A farmersort örök sláger, legalább annyira, mint a hófehér darabok – a héten szinte mindenki megmutatta, miként képzeli el a tökéletes nyári szettet az utcán és a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Farmersort, a nyár sztárja

Viselheted laza kiegészítőkkel, működik magas sarkúval és nyári csizmával is, a farmersort ugyanis a kánikula abszolút adu ásza. Jennifer Lawrence és Diane Kruger is imádja ezt a ruhadarabot, és mindketten tudják is viselni!

Egyszínű és nagyszerű

Még hogy egy teljesen egyszerű szabású, egyszínű ruha nem lehet stílusos? Dehogynem lehet! Jessica Alba szürke, alakkövető Narciso Rodriguez ruhája mesésen állt a színésznőnek, és imádtuk, hogy rózsaszín cipellővel dobta fel a szettet. De őrülten csinos volt Hannah Davis is a szintén nagyon letisztult szabású A.L.C.-kreációban, a ruha színe különösen jól állt a modellnek.

Ha nyár, akkor csakis fehér

Nálunk a hónap színe a fehér, és úgy fest, Hollywoodban is ez a módi. Rumer Willis kétségkívül jó nő lett, izmosra edzett testét remekül kiemelte a fehér, felsliccelt ruha. Emmanuelle Chriqui is a villantásra voksolt, szépen kihangsúlyozta alakját az ejtett vállú Vivienne Westwood ruhaköltemény.

Akik értik a csíziót

Bár egyik színésznő sem voksolt igazán nyárias színre, mégis mindketten pompásan festettek a héten. Emily Blunt álomszép volt az Elisabetta Franchi szettben, a narancspiros rúzs különösen jól áll a navykék kreációhoz. Sandra Bullock is csúcsformában van – és azok a lábak!

A legstílusosabb sztárpár

A héten nem volt senki, aki lekörözze a friss házas Nikki Reed–Ian Somerhalder párost. Fiatalok, szépek, stílusosak, Nikki pedig még gyönyörűbb, amióta együtt van a Vámpírnaplók sztárjával.

Nikki Reed és Ian Somerhalder Forrás: AFP

Neked hogy tetszik Nikki és Ian szettje?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.