Milliós nyári öltözet egy sima hétköznapon: így borzolja a kedélyeket Zimány Linda

fashion week Fendi Balenciaga utazás Zimány Linda Dior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors szúrta ki, hogy Zimány Linda milliós ruhadarabokat visel egy szimpla hétvégi repüléshez is. A modell a bécsi reptérről posztolt pénteken.

Dél-Franciaországba utazott Zimány Linda pénteken. Bejelentkezett a bécsi reptérről, és a szállodai szobájából is érkezés után. A repüléshez egy fehér pöttyös ruhát, fekete vászoncipőt, hatalmas méretű, kerek napszemüveget, farmerkabátot és egy kockás táskát visel. Ez forintosítva több mint egy millió forint.

A farmerkabát a Balenciaga divatház terméke, ára körülbelül 350.000 forint. A Chanel vászoncipő 250.000 forint. A Fendi napszemüveg 128.000 forintba kerül. A pöttyös ruha márkája nem ismert, de a nyíregyházi üzletben szerezte be Linda. A boltban luxusmárkák termékeit lehet megrendelni, megvásárolni. Olyan darabot is tartanak, amilyent már például Beyoncé is viselt. A fekete-fehér kockás Dior táska pedig a 2018-as nyári kollekció egyik darabja, ára körülbelül 690.000 forint. Ez összesen hajszál híjján másfél millió forint. A kockás táska előtti kis barna "szütyőt" pedig még számításba se vettük...

Amazing vibes #breeze #monaco #vibes #blonde #fashion #france #southfrance #cotedazur #seaview (rucim tageltem )

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.