Idén a tehénmintázat a trend: Meghan Markle már hordja

fashion week Meghan Markle állatminta tehén cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nagyon trendinek számítanak a tehénmintás darabok. Legutóbb már Meghan Markle is egy ilyen cipőt viselt.

Továbbra is hódítanak az állatmintás ruhadarabok. Immár nem csak a krokodil vagy a párduc a menő, hanem a tehénminta is. Nemrég például Meghan Markle is egy ilyen cipőt vett fel.

Erről a darabról van szó:

Meghan Markle tehénmintás cipője Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A FEM3 Caféban most Paksi Éva stylist arról beszélt, nem mindegy, hogyan hordjuk ezt a különleges mintázatot. El is magyarázta, mire kell odafigyelnünk.

Én is kerestem tehénmintát. Nagyon szerettem volna magammal hozni, de jelenleg nálunk még csak úgy tudjuk beszerezni, ha online megrendeljük. Szóval még nem tudjuk megtalálni, de remélem, pár héten belül ráakadhatunk. A tehénmintával kapcsolatban azt tudnám tanácsolni, hogy ebben az esetben a kevesebb mindig több. Szerintem jobb, ha egy cipőt, egy külön szoknyát, esetleg egy kis sálat választunk, és nem egy egész ruházatot építünk fel rá. Én az gondolom, aki most szeretne beletanulni abba, hogyan hordjon állatmintát, az kezdje egy kisebb darabbal, és utána folyamatosan bővítheti a kollekcióját, és kombinálhatja az otthoni ruháival" – mondta a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.