18 év után újra közös fotón Az ördög Pradát visel című film főszereplői

SAG Awards 2024
Northfoto/ZUMA -
Anne Hathaway Az Ördög Pradát visel Emily Blunt Meryl Streep
Meryl Streep, Anne Hathaway és Emily Blunt a SAG-gálán adták át a legjobb vígjátékban szereplő színésznek járó díjat.

Szinte hihetetlen, hogy már 18 év eltelt azóta, hogy debütált az  Az ördög Pradát visel  főszerepben Meryl Streeppel, Anne Hathaway-jel és Emily Blunttal. Hathaway már különleges Versace ruhájával felhívta magára a figyelmet, ám nem csak csodásan nézett ki, vicces kedvében is volt. 

Öt felejthetetlen beszólás a filmből

Ohh, kukoricaleves? Érdekes választás. Tudtad, hogy ettől a levestől lesz a narancsbőr?

Valld be Andy, eladtad a lelked, amikor felvetted a Jimmy Choo szandált. Láttam!

Az új fogyókúrám nagyon hatásos, nem eszem semmit. Ha az ájulás környékez, bekapok egy falat sajtot.

Nem robbanhatok le, Valentinóban megyek.

Betűzné a Gabbanát? Halló? Akkor nem.

Blunt és Hathaway kijelentették, hogy Streep és híres szerepe, Miranda Priestly olyanok, akár az ikrek, ám ezt ő azonnal cáfolta. Hathaway pedig Az ördög Pradát visel klasszikus - Miranda szájából elhangzó - mondattal zárta rövidre a beszélgetést: 

Nem, nem kérdés volt!

Streep persze azonnal vette a lapot, és azonnal megvillantotta a film rajongói által jól ismert Miranda Priestly-pillantását. 

 

Tudtad, hogy Lauren Weisberger, Az ördög Pradát visel szerzője, a Vouge legendás főszerkesztője, Anna Wintour által okozott sérelmeket írta ki magából könyvében? 

Ha kíváncsi vagy néhány érdekességre Az ördög Pradát visel szupermenő ruháival kapcsolatban, azt ebben a cikkünkben találod. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.