Három női téli kabát, amiknek a kipróbálása nélkül nem telhet el a zimankó

modivo.hu -
PR cikk öltözködés stílus
A téli kabátok nem csak a hideg időjárás elleni védelem bebiztosítása miatt fontos elemei a gardróbnak. Stílusos megjelenésük teszi fel az i-re a pontot. Az idei télen számos izgalmas trend várja a divatkedvelő nőket, úgyhogy unatkozni egyetlen percig sem érdemes Íme, három trendi irány a női téli kabátok világából, amelyeket mindenképpen érdemes kipróbálni.

1. Oversized kabátok

Az oversized, vagyis túlméretezett kabátok továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek. Kényelmesek, melegek és egyedi megjelenést biztosítanak. Ez a fazon különösen jól mutat szűkebb nadrágokkal vagy szoknyákkal kombinálva, egyensúlyt teremtve a női téli dzseki „nagysága”, és a többi ruhadarab „átlagos” méretei között.

Erre a fajta harmóniára mindenképpen célszerű odafigyelni, mert bár ez az irányzat nagyon kedvelt, azért könnyű vele „elcsúszni”. A másik tényező, ami szintén hangsúlyos, ha a túlméretezett ruhadarabok kerülnek a figyelem célkeresztjébe, hogy ez a stílus abszolút nem a testsúlyról, és annak az elfedéséről, kompenzálásáról szól. Azaz azoknak is tökéletes választás, akik karcsúak, és azoknak is, akik telt idomokkal rendelkeznek.

Forrás: modivo.hu 

2. Színes pehelykabátok 

A sokszínű pehelykabátok ideálisak azok számára, akik szeretnének egy kis színt vinni a téli szürkeségbe. Annak érdemes élénk színeket választani, mint a piros, kék vagy zöld, aki fel szeretné dobni a téli, nem egyszer kétségtelenül szürke napokat. Ezek a kabátok nem kizárólag a testet kényeztető melegségről gondoskodnak, hanem garantáltan felejthetetlen megjelenést is biztosítanak.

3. Elegáns szövetkabátok 

Az elegáns szövetkabátok sosem mennek ki a divatból. Klasszikus színekben, mint a fekete, a szürke vagy a tengerészkék, tökéletesek lehetnek munkahelyre vagy üzleti találkozókra. Egy jól szabott szövetkabát igazi befektetés, amely éveken át elegáns kiegészítője maradhat a ruhatárnak.

De mi kerül a kabát alá?

A felvetés jogos, és nem is leszünk adósok a válasszal. A Tommy Hilfiger női pulóver online pillanatok alatt beszerezhető, ami több szempontból is jó hír.

Egyrészt ez a pulcsi nagyszerűen passzol a téli outfithez, és akár a réteges öltözködés elengedhetetlen részévé is tehető. Ugyan a hölgyek nem mindig rajonganak azért, hogy több réteg ruhában gondolkodjanak, a mostani téli zimankó kikényszeríti ezt a fajta felkészültséget. Igaz, talán a pehelykabát kivételt képez ez alól, mert olyan erőteljes szigetelésként szolgál, hogy alá egy blúz vagy ing is elegendő.

Na, de visszatérve a kiindulási témához, azaz a pulóverhez, ez a modern, trendi modell kitűnően beleillik a fent ecsetelt stílusirányzatok bármelyikébe. Tulajdonképpen gond nélkül kombinálható a túlméretezett kabátok befutó variációjával, vagy a sportosabb fellépést ígérő szövet fazon mellé is társul szegődhet. A lényeg, hogy a pulcsi ne vegyen el a kabát megjelenésének értékéből, és a dzseki se vegye át a megjelenés egésze felett az uralmat. Olykor az egyensúly megteremtése, ahogy arra fentebb is utaltunk már, nem a legegyszerűbb, ugyanakkor ezt a mérleghinta játékot megéri véghezvinni, mert a végeredmény harmóniája magával ragadó!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.