cannes-i filmfesztivál modell Palvin Barbi ruha
Május 14-én elkezdődött a cannesi filmfesztivál, Palvin Barbi is tiszteletét tette a vörös szőnyegen. Már két olyan ruhakölteményekben is láthattuk őt, amikről mások csak álmodnak.

Habár a cannes-i filmfesztivál nyitóünnepségén nem tette tiszteletét, azonban hétvégén végre megjelent a vörös szőnyegen a magyar modell, Palvin Barbi, ráadásul nem is akármilyen outfitekben! 

Palvin Barbi
Palvin Barbi bárhol jelenik meg, minden tekintet rá szegeződik
Forrás: Getty Images/Elisabetta A. Villa

A legelső alkalomra egy szexi Roberto Cavalli állatmintás ruhadarabot választott, ami igazán passzol a vörös rúzsához, és vad stílusához! A ruha elképesztően extravagánsra sikerült, ugyanis egyszerre tigrismintás és zebracsíkos is. A gyönyörű ékszer a derékrésznél pedig ad egyfajta délies, mediterrán hangulatot az egész összeállításnak. Mi imádjuk!

Az állatmintás ruhát egy letisztult, elegáns, csipkés Michael Kors estélyi követte. A fekete ruhán ugyan semmilyen extra díszítés nem található, mégis oda vonzza a tekintetet. A ruha ujjai szinte a földig érnek, ami azért mégiscsak ad egy hatalmas pluszt az outfitnek. A kiengedett, hullámos haj és a vörös rúzs pedig abszolút passzol a szetthez!

Ha kíváncsiak vagytok arra, Bella Hadid milyen elképesztően szexi, átlátszó ruhában vonult a vörös szőnyegen, kattintsatok a linkre!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.