fashion week hideg öltözködés tipp tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen hogy megszoktuk volna a kellemes, már-már tavaszi időjárást, aztán tessék: újból itt a hideg. Sajnos van az az alacsony hőmérséklet, ami alatt szinte képtelenség nőiesen felöltözni, mi mégis megpróbálunk pár alternatívát mutatni a kifinomult és stílusos téli szettekre.

A melltartó fölé felveszünk egy trikót, arra egy pólót, arra egy hosszú ujjú felsőt, arra egy kardigánt, majd jöhet a kabát. Ennyi réteg alatt nem csoda, ha alig tudunk felkapaszkodni egy buszra, meg persze az sem, hogy kicsit sem érezzük magunkat nőiesnek. Íme néhány tipp, miként küszöbölhető ki a téli tónustalan öltözködés.

Te mitől érzed magad szexinek?



Egy jó csizma


Gyakorlatilag mindegy, hogy mit húzol magadra, ha egy kellően magas sarkú csizmával párosítod az összeállítást, szinte biztos, hogy nőies leszel. Azért persze nem árt ügyelni a harmóniára, így lehetőleg ne susinacihoz húzz tűsarkút. Ha sikerül harmonikusan párosítanod a darabokat, nemcsak a lábad tűnik majd hosszabbnak, de az egész szetted sokkal femininebb hatásúvá válik.

Vagabond
Vagabond

A tökéletes kabát

Mi lehetne inspirálóbb, mint az időtálló klasszikus, a camel gyapjúkabát? Télen érdemes beruházni egy egyszerű, ámde mutatós kabátba, ami elég meleg ahhoz, hogy kompenzálja a partiruha ledérségét, és elég hosszú ahhoz, hogy ne látszódjon ki alóla a ruhád. A szezon végi leárazásokon potom pénzért juthatsz szuper kabáthoz, ami több szezonon át is kitart.

Zara
Zara

Tökéletes arányok

Szinte nincs olyan divatcikkünk, amiben ne esne szó a balanszírozásról. Ez nem véletlen, hiszen ha az öltözék megfelelő arányokkal bír, akkor nagy baj nem lehet. Fontos, hogy az arányérzékünket télen se veszítsük el, ennek fényében mondjuk a hatalmas kötött sálhoz húzzunk ceruzafarmert és bakancsot. Dús gyapjúszoknyánkhoz viszont válasszunk egyszerű kabátot, és máris adott az összhang és a megfelelő arány.

Stradivarius
Stradivarius

Kecses derékvonal

A már felsorolt számtalan réteg alatt nem csoda, ha elveszik a nőies formánk. Ezt viszont könnyen kivédhetjük egy széles övvel, amit a kabáton vagy a mellényen viselünk. Persze nem túl szerencsés ötlet egy egyenes szabású kabátot derékban eltorzítani, de a kicsit is szűkített fazonoknál tökéletesen működik. Ha nincs övtartó a kabáton, a szíjat belülről húzd be az öv alá.

Mango
Mango

Kabát helyett dzseki

Melegebb napokon kabát helyett válaszd inkább a dzsekit. A pasis, nagyzsebes military fazon most egyébként is nagyon menő, az állandó kabátviselés után pedig igazi vérfrissítés. Ha nőies nadrággal és magas sarkúval párosítod, igazi eklektikus hatást érhetsz el, ha pedig farmerrel és bakanccsal, máris kész a szett egy rohangálós naphoz.

H&M
H&M

Rock glam

Unaloműzésként bátran nyúlj a rockos kiegészítőkhöz: szegecses sál és táska, motoroscsizma és kesztyű. A megszokott kötött holmik után jól jön egy kis változatosság, kiváltképp ha ilyen feltűnő kiegészítőkről van szó. Az igazán bátraknak azt javasoljuk, hogy ne szerénykedjenek, húzzanak bőrhatású leggingset, szakadt pólót és fiús kapucnis pulcsit a rockos szetthez. Így nem lehet észrevétlenül maradni, az biztos!

Asos
Asos

Mit visel egy duci nő? - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=bj5rUGRohpVd3mLz


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!




Galéria: A legszebb estélyik a Golden Globe-on


/1101/A_leg2011117124245

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.