Tiszta narancsbőr az énekesnő combja

bőr narancsbőr comb cellulit szépség Jennifer Lopez sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő fellélegezhet: Jennifer Lopez sem tökéletes!

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Amilyen kellemetlenek ezek a fotók a sztároknak, úgy nyugtatják meg a halandó nőket. Az American Idol teheségkutató műsor válogatásán Jennifer Lopez szépen kipucolkodva, egy szexi miniruhában jelent meg. Egészen addig mindenki el volt ájulva tőle, ameddig le nem ült, és keresztbe nem tette a lábait. A ruha veszélyesen felcsúszott, és előbukkant alóla minden nő rémálma: a narancsbőr! Egy kisebb dombság vált láhatóvá az énekesnő combján.

Jól látszik, hogy a sztárság és a méregdrága kezelések sem védenek meg a narancsbőrtől. A nők 80 százaléka küzd vele, többek között az olyan vékony nők is, mint Kate Moss vagy Paris Hilton. És ha a maratonfutó Jennifer Lopez nem érzi magát rosszul tőle, akkor nekünk sem kell!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Betegségek okozója a szexi fehérnemű?http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110203-nemi-betegsegeket-okozhat-a-tangabugyi-viselese.htmlSztárok, akik ruhákat terveznekhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110201-sztarok-sajat-divatmarkai.htmlÓriási változás a divatvilágban: Lejárt a piszkafák ideje!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110201-2011ben-egeszseges-modellek-lesznek-a-kifutokon.htmlŐrület! Az a trendi, ha kilóg a cici! - fotókkalhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110127-uj-divat-hollywoodbol-ruhakbol-kilogo-mellek.htmlRá sem lehet ismerni! Smink nélkül a híres énekesnő! - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110203-kelly-clakson-smink-nelkul-foto.htmlSarka Kata őszintén mesél mellműtétjérőlhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110203-sarka-kata-oszinten-mesel-mellmutetjerol.htmlÍgy lehetsz gyönyörű - pénz nélkül!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110202-a-szepsegapolas-alapjai-elegendo-alvas-sok-viz-esti-bortisztitas.htmlNő vagyok, és borotválom az arcomhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-borotvalkozo-nok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.