fashion week fehérnemű body
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek elején élte virágkorát a body. Most ismét hódít a fehérnemű, és elegánsabb, mint valaha!

Eredetileg azért kezdtek a nők bodyt viselni, hogy végre úgy tudják hordani a nadrágokat és a kosztümöket, hogy a betűrt pólók és felsőrészek ne csússzanak ki az alsórész alól. Persze az más kérdés, hogy ebben a ruhadarabban kész tortúra elvégezni a mindennapi szükségleteinket, de hát a szépségért - mint tudjuk - szenvedni kell.

www.dolcegabbana.com, www.style.com, www.wolfordshop.co.uk
www.dolcegabbana.com, www.style.com, www.wolfordshop.co.uk

Dolce & Gabbana, Chloé, Wolford

Mindent leszámítva és összevetve most mégis hódít a kultikus ruhadarab, hiszen Dolce & Gabbana és a Chloé divatház is számtalan dresszel rukkol elő az idei tavaszi-nyári szezonban. Ráadásul az új darabok elegánsabbak és csinosabbak, mint valaha, hiszen a különleges nyakkivágások, színek és anyagok miatt egyáltalán nem unalmasak.

A body most már nem csak a farmerhoz készül. Magas derekú szoknyához és nadrághoz egyszerűen remek és kényelmes választás! Arra ügyelj a ruhadarab megvásárlásánál, hogy még véletlenül se válassz túl kis méretet. Lehet, hogy összeszorít majd itt-ott, de olyan kényelmetlenül fogod benne érezni magad egy fél órán belül, hogy nem fogod megkedvelni újonnan szerzett fehérneműdet. Szerezz be néhány egyszínű darabot, amelyek minden ruhádhoz passzolnak, és egy-két szexisen csipkéset a különleges alkalmakra. Hidd el, praktikus lesz és csinos, és legalább a pasidnak is adsz némi munkát, amikor a hálószobára kerül a sor...

Még több body galériánkban:

/1102/Ism_t2011223112939

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Lakatos Márk Madridból: Botrány a kulisszák mögött!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110221-lakatos-mark-madridbol-botrany-a-kulisszak-mogott.htmlLakatos Márk Madridból: Agatha Ruíz de la Prada sziporkázó őrületehttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110220-madridi-divathet-lakatos-mark-tudositasa-2.htmlPink, piros, ocelot - Ez lesz a trend jövőre!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110219-lakatos-mark-pink-piros-ocelot-ez-lesz-a-trend.htmlGyilkos cipőket tervezett a divatmogulhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110215-siriano-cipoket-tervezett-a-paylessnek.htmlViselj turbánt 2011-ben!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110215-turbantrend-2011ben.htmlDress code-kisokos, hogy soha ne nyúlj mellé!http://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110214-dress-code-mi-mit-jelent.htmlA legcsúnyább estélyik a Grammy-díj átadójánhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110214-ocsmany-ruhak-a-grammydij-atadojan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.